Welke lampenkap past er het beste boven uw eettafel of in de woonkamer? En welke kleur, materiaal en vorm heeft uw voorkeur? Heeft u al een lampenvoet, maar nog geen lampenkap? Hieronder vindt u alle lampenkappen die wij verkopen. De collectie bevat vooral een grote variatie aan stoffen lampenkappen. Kies het gewenste model lampenkap! Wij willen u graag helpen om de juiste keuze te maken. Hieronder vindt u meer informatie over onze lampenkappen. 

Diameter (ronde lampenkappen):

Kleur:

Armaturen:

Overige lampenkappen:

Lampenkappen online kopen

Gezelligheid brengen met lampenkappen

In elke woonkamer is het fijn om sfeer te creëren. Lampenkappen zijn hier ideaal bij. Ze trekken de aandacht, maar creëren ook een gezellig sfeer met diffuus licht. Het is belangrijk om goed na te denken over wat voor lampenkap u wilt. In welke kamer komt de lampenkap? Welke vorm, materiaal en formaat wilt u? Als u deze dingen weet, kan u op zoek gaan naar een mooie lampenkap. Het handige aan lampenkappen is, dat u ze makkelijk kan vervangen door een andere lampenkap. De woonkamer krijgt een hele andere sfeer door alleen al het gebruik van een andere lampenkap. 

Advies

Lampgigant.nl produceert en levert lampenkappen van stof, voor bedrijven en particulieren. Naast onze uitgebreide standaard collectie kunt u hier ook uw lampenkap samenstellen op vorm, formaat en het type blender. Uit deze collectie kunt u bestellen vanaf 1 stoffen hanglamp voor boven de eettafel tot 100 lampenkap hanglampen met verschillende kleuren binnen uw kantoor.

De levertijd van de serie lampenkappen op maat is echter langer dan 5 werkdagen! De levertijd hangt af van de voorraad status van het type frame dat u besteld. Heeft u de stoffen hanglamp snel nodig? Kijk dan eens bij onze standaard collectie.

Wilt u een speciale prijs voor speciale maten of grote aantallen? Neem contact op met één van onze medewerkers per telefoon op 030 – 6339653, per e-mail op info@lampgigant.nl of stel u vraag door middel van het invulformulier op de contactpagina.