Zuinige LED-lamp kopen

Wilt u energiekosten besparen? Gebruik dan LED-verlichting. LED is zuiniger dan spaarlampen, hebben een laag stroomverbruik en daarom ook een lange levensduur.

Voordelen van LED-lampen

Het gebruiken van ledverlichting heeft veel voordelen. De twee belangrijkste zijn het lage stroomverbruik en de lange levensduur. Ze gaan wel vijftig keer langer mee. Wilt u graag bezuinigen op uw energiekosten? Deze LED verlichting bespaart u tot wel 90% in de kosten.
Verder is de LED-lamp bijna altijd reftrofit. Deze LED’s worden zo gemaakt dat deze de gloeilamp en spaarlamp kunnen vervangen. 
Voor het milieu heeft het gebruik van ledverlichting ook voordelen. De lampen zijn goed recyclebaar. Zo’n 75% van de onderdelen van de LED-lamp is recyclebaar. Hierdoor is er ook minder chemisch afval. 

LED-lampen voor buiten

Wilt u buiten ook graag LED-lampen gebruiken? Dat kan! Hierbij moet u letten op de IP normering. Een LED-lamp met de IP-normering IP65 of IP67 is helemaal waterdicht en daarom geschikt voor buiten.  

 

 

Stapelkorting!

Profiteer van onze stapelkorting. U ontvangt automatisch de onderstaande korting in uw winkelmand bij het bestellen van 2 of meer lampen:

2-5 lampen bestellen? 5% korting!

5 of meer lampen? 10% korting!