Energiekosten besparen, dat wilt u toch ook? Daarom verkopen wij LED panelen. Ten opzichte van TL armaturen hebben deze panelen allemaal voordelen. Zo gaan ze langer mee, geven meer en beter licht en verbruiken ze een stuk minder stroom. 

Wij leveren onze LED’s met een dimbare of niet-dimbare LED driver. Met de dimbare driver kan u zelf de lichthoeveelheid bepalen. 

Wellicht vraagt  u zich nu af welke panelen u nodig hebt voor uw ruimte. Wij willen u graag helpen om de juiste keuze te maken. Daarom geven wij u hieronder meer informatie over deze energiezuinige panelen. 

LED panelen systeemplafond

Meer LED panelen

Voordelen LED panelen

Ten eerste willen wij voor u de voordelen van LED panelen op een rijtje zetten. Door de traditionele TL armaturen te vervangen door energiezuinig panelen bespaart u in energiekosten. U bespaart tot 70% op uw energieverbruik. De panelen gebruiken minder stroom en gaan ook nog eens een stuk langer mee. Ze hebben zo’n 50.000 branduren. 
De hoeveelheid licht die de panelen geven is vergelijkbaar met die van TL armaturen. In tegenstelling tot die armaturen zien de LED panelen er een stuk mooier uit. In het kopje hieronder leest u meer over de lichtkwaliteit van de lampen. 

Lichtkwaliteit (UGR waarde)

Bij kantoor- / werkruimte verlichting is de UGR waarde belangrijk, deze waarde bepaald of verlichting geen lichthinder veroorzaakt in de ruimte. Voor kantoor is de gewenste UGR waarde volgens NEN, NEN-12464-1.

Welke lichtkleur

In ons assortiment vindt u LED panelen met verschillende lichtkleuren. In kantoorruimtes worden voornamelijk de LED panelen toegepast met de lichtkleur warm wit (3000 kelvin) en wit (4000 kelvin). Bij een standaard kantoorruimte bevelen wij onze warm witte  (3000 kelvin) paneel aan. In ruimtes waar veel handwerk verricht wordt, zoals laboratoria, bevelen wij witte panelen (4000 kelvin) aan en in sommige gevallen koud wit, Bij deze laatste moet u wel rekening houden met een zeer helder witte kleur.

Advies

Heeft u vragen over welke LED panelen u het beste kan gebruiken in uw ruimte of heeft u andere vragen? U kan ons bellen voor advies op maat / op locatie en projectrealisatie. Onze verlichtingsspecialisten komen graag bij u langs om advies te geven voor uw bedrijf(-sruimte). Daarbij is het mogelijk om de realisatie hiervan in ons beheer of met advies van ons te laten uitvoeren. 
Bel ons op 030 – 6339653 of vul het onderstaande aanvraagformulier in om te overleggen voor de mogelijkheden.