Kies je filters

LED transformators

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De gewenste adapter voor je verlichting installatie. De transformators worden voornamelijk toegepast voor LED strips, LED modules en andere 12 / 24 Volt LED verlichting.

De stekker adapters zijn het handigst voor een LED (strip) installatie met een wattage van maximaal 30 Watt. Heb je een installatie binnen die meer is dan 30 Watt kijk dan bij de ‘LED trafo’s binnen’ of de ‘Meubel LED transformators die door hun extra kleine formaat extra geschikt zijn om in te bouwen in meubels en andere kleine hoekjes.

LED installatie dimmen met 230V dimmer

Wanneer u een LED installatie heeft die u graag wilt dimmen met bijvoorbeeld een 230 volt muurdimmer dan kunt u de dimbare LED transformator toepassen. 

LED strip installaties met een eigen, 12V of 24V dimsysteem kunnen gewoon gedimd worden met een standaard  (niet dimbare) adapter/transformator.

Waterdichte LED transformators

Heb je een installatie buiten en is het mogelijk dat er vocht bij de transformator komt? Kies dan voor de waterdichte LED transformators. Deze vinden vochtige omgevingen en direct contact met water geen probleem. Zorg er wel voor dat ook deze transformator niet constant in een plas met water liggen!