Type lichtbronnen voor uw armatuur 

Vind hier de lichtbron voor uw armatuur. Naast het type fitting waar u aan vast zit als u reeds de lamp in bezit heeft heeft u nog enkele andere keuzes.

Zoals de keuze tussen LED of halogeen. Wij bevelen zelf onze LED lampen aan. Het verschil in Wattage (verbruik) tussen deze 2 type lichtbronnen is best groot te noemen terwijl het prijsverschil aanzienlijk klein is geworden.

Met het oog op het duurzame karakter van de LED lampen houden we de prijzen van de LED lichtbronnen zo laag mogelijk. Hiermee willen we de LED lamp voor u bijzonder interessant houden. Met hopelijk het gewenste effect om de wereld hiermee weer een klein beetje duurzamer te maken…

Lichtbronnen ter vervanging

Uw lampje is opgebrand of kapotgegaan en u wilt hiervoor een nieuwe bestellen. Bij het lampje voor in de hanglamp boven de keukentafel is dit eenvoudig zelf te zoeken. Nadat u de keuze heeft gemaakt tussen bijvoorbeeld een halogeen lamp (meestal nog de goedkoopste oplossing qua aanschaf) of een energiezuinige LED lamp dan zoekt u het gewenste wattage en fitting die u moet hebben. 

Bij bijvoorbeeld gasontladingslampen is het een interessantere kwestie. Gasontladingslampen gaan ook steeds meer uit de collectie. Als (duurzame) vervanger hiervoor zijn er ook verschillende typen LED lampen in plaats gekomen. Hierbij is het de vraag hoeveel wattage en welk type licht je nodig hebt. We hebben dit per lamp zo goed mogelijk vermeldt op de productpagina’s, wilt u toch nog een persoonlijk advies hierin dan staan we zowel telefonisch als per mail tot uw beschikking.

Stapelkorting!

Profiteer van onze stapelkorting. U ontvangt automatisch de onderstaande korting in uw winkelmand bij het bestellen van 2 of meer lampen:

2-5 lampen bestellen? 5% korting!

5 of meer lampen? 10% korting!