Lijnverlichting, koppelbaar, led

Koppelbare lijnverlichting maakt het mogelijk om een ruimte praktisch en effectief te verlichten. Deze methode wordt veel toegepast in winkelinterieurs, industrie, magazijnen en kantoren.

Lijnverlichting in verschillende uitvoeringen

Lijnverlichting kunnen koppelbare lampen zijn die in elkaar te klikken zijn. Naast de koppeling aan het stroom heb je hiermee gelijk een stevige, hangende constructie die aan het plafond bevestigd kan worden met vaste of flexibele ophangsystemen. Door middel van bevestigingsclips kan de lijnverlichting ook direct tegen het plafond gemonteerd worden.

Soms wil je niet aaneengesloten verlichting maar wil je ruimte tussen de lampen. Lijnverlichting is ook verkrijgbaar in de vorm van een spanningsrails waar je de lampen per stuk in kunt klikken. Hierbij bepaal je zelf op welke plekken je de lampen in de rails klikt. Bij deze rails is het ook mogelijk om verschillende typen armaturen (zoals railspots, hanglampen en (LED) TL lampen) in de rails te klikken.

Lichtlijn met TL verlichting of industriële lichtlijn met LED TL of LED armaturen

Neem contact op per telefoon of via het onderstaande offerteformulier om de mogelijkheden voor uw ruimte te bespreken. Telefonisch zijn wij bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 op 030 – 6339653.

+ GRATIS LED pakket

Bespaar op je energierekening en pak nu jouw GRATIS LED lampen pakket.

Bestel €50+
Gratis LED pakket twv € 15,50

Bestel €75+
Gratis LED pakket twv € 31,50

Bestel €100+
Gratis LED pakket twv € 47,50

Bekijk de actie >