Er zijn verschillende magazijnen waar verlichting nodig is. Magazijnen met hoge plafonds, maar ook met lage plafonds. Wat voor verlichting heeft u nodig? De eerste vraag is of u een magazijn hebt met een hoog of een laag plafond. Hieronder vindt u informatie over magazijnverlichting. Wij helpen u de juiste keuze te maken voor uw magazijn.

LED TL of High Bay verlichting

TL armaturen zijn de aanbevolen lichtoplossing bij ruimtes die lager zijn dan 6 meter. Voor ruimtes tussen de 6 en 8 meter hoog hebben we enkele LED TL armaturen met een extra hoge lichtopbrengst. High Bay lampen zijn de aanbevolen lichtoplossing bij ruimtes die circa 6 -8 meter of hoger zijn. 

Kort de voordelen van LED TL-verlichting op een rijtje:
– Ze gaan 6-10 keer langer mee dan halogeen TL-verlichting.
– Ze gebruiken 64% minder energie.
– Ze zijn er in verschillende kleurtemperaturen: 300 – 6500 Kelvin.
– Ze branden als gewone halogeen TL-lampen.
– LED TL zijn handig als noodverlichting. 
– Terug verdiend in 11-26 maanden.

High Bay lampen worden gebruikt in ruimtes waar het plafond hoog is. De voordelen zijn:
– Ze verbruiken 50% minder energie.
– Ze gaan 6 keer langer mee dan TL-lampen.
– In kleurtemperatuur 4000 Kelvin
– Terug verdiend in 16-30 maanden.


Verlichting in het magazijn

Een magazijn is vaak een grote ruimte waar veel verlichting wordt geplaatst. In veel magazijnen worden nog halogeen TL-lampen gebruikt. Dit geeft veel energiekosten. Wij raden u aan om LED TL-lampen te gebruiken. Deze lampen geven een hoop voordelen. Een voordeel is dat het gebruik ervan winstgevend is. 

Gebruik van LED armaturen

Door het gebruik van LED TL-lampen bespaart u in de energiekosten. LED magazijnverlichting gebruikt zo’n 50% minder energie dan gewone TL lampen. Daarnaast hoeven LED lampen veel minder vaak vervangen te worden. Dit komt doordat ze veel langer mee gaan. De levensduur van LED verlichting is 50.000 uur. Doordat ze minder vaak vervangen hoeven te worden, scheelt dit u vervangingskosten. 
LED TL-lampen zijn in veel verschillende kleurtemperaturen beschikbaar. Wij adviseren om in magazijnen en werkplekken LED verlichting te gebruiken met 4000 Kelvin. Deze kleur komt het dichtst in de buurt van daglicht, doordat het witter licht geeft. Deze kleur werkt prettig en is fijn voor de ogen. 

LED High Bay lampen

High Bay omgevingen zijn ruimtes waar het plafond hoog is. Hier zijn speciale lampen nodig, zodat er genoeg licht op de werkvloer komt. Ook deze lampen zijn efficiënt en gaan veel langer mee dan halogeen TL-lampen. Wanneer ze eenmaal hangen, hoeft u er niet vaak meer naar om te kijken. Deze LED lampen gaan lang mee, dus ook deze hoeven weinig vervangen te worden. Ideale magazijnverlichting voor uw magazijn!

Advies magazijnverlichting

U kan ons bellen voor advies op maat / op locatie en projectrealisatie. Onze verlichtingsspecialisten komen in overleg graag bij u langs om advies te geven voor uw bedrijf(-sruimte). Daarbij is het mogelijk om de realisatie hiervan in ons beheer of met advies van ons te laten uitvoeren. 
Bel ons op 030 – 6339653 of vul het onderstaande aanvraagformulier om te overleggen voor de mogelijkheden. 

+ GRATIS LED pakket

Bespaar op je energierekening en pak nu jouw GRATIS LED lampen pakket.

Bestel €50+
Gratis LED pakket twv € 15,50

Bestel €75+
Gratis LED pakket twv € 31,50

Bestel €100+
Gratis LED pakket twv € 47,50

Bekijk de actie >