Verwerking persoonsgegevens
De persoonsgegevens die door LAMPGIGANT worden verwerkt, worden nauwkeurig verwerkt en goed beveiligd. U winkelt bij Lampgigant in een beveiligde omgeving waarvoor een SSL-certificaat is ontvangen. De verwerking van persoonsgegevens gebeurt in overeenstemming met de eisen van de Wet Bescherming Persoonsgegevens (Wbp) en de Algemene Verordening Gegevensverwerking (AVG).

De verzameling en het gebruik van gegevens wordt beperkt tot datgene dat noodzakelijk is om het gewenste niveau van dienstverlening te kunnen bieden of overeenkomsten voor te bereiden of uit te voeren. Voor het kunnen  afhandelen en leveren van een bestelling via onze webshop, het beantwoorden van vragen, het kunnen aanwijzen van een winnaar van een actie zijn NAW-gegevens, een emailadres, telefoonnummer en betalingsgegevens benodigd. Bij een zakelijke bestelling betreft dit eventueel ook nog een bedrijfsnaam,  BTW nummer en wachtwoord. De gegevens die ons via e-mail, contactformulier, sociale mediakanalen of chatbericht worden toegestuurd of aan ons worden doorgegeven bij het plaatsen van een review of deelname aan een winactie, worden ook gebruikt bij het verwerken van persoonsgegevens.

Verstrekking persoonsgegevens aan derden
Uw gegevens zullen pas na uw voorafgaande toestemming aan derden ter beschikking gesteld worden (tenzij dit wettelijk verplicht is) en wordt in geen geval verkocht. Uw persoonsgegevens worden enkel aan derden verstrekt indien dit benodigd is om uw bestelling te kunnen leveren of om belastingtechnische redenen.
Om uw bestelling te kunnen afhandelen, worden persoonsgegevens doorgegeven aan bezorgdiensten, betaaldienstverleners, reviewplatforms voor webshops, hostingproviders en websiteontwikkelaars.
Laatstgenoemde reden houdt in dat de verkoopadministratie (denk aan facturen met persoonsgegevens) gecontroleerd wordt door een administratiekantoor. De verkoopadministratie van een webwinkel moet 7 jaar bewaard worden (art. 52 Wet Rijksbelastingen) en hiermee is de bewaartermijn van persoonsgegevens die benodigd zijn voor de verkoopadministratie ook 7 jaar. Overige persoonsgegevens worden niet langer dan nodig is opgeslagen. Met derden is door LAMPGIGANT een verwerkersovereenkomst afgesloten dat uitsluit dat verkregen persoonsgegevens voor eigen doelen verwerkt mogen worden. LAMPGIGANT kan niet garanderen dat er op een betrouwbare en veilige manier met persoonsgegevens wordt omgegaan door derden. Om dit te achterhalen, kan u de privacyverklaring van derden op hun website lezen alvorens van deze websites gebruik te maken.

Cookies
Cookies zijn kleine tekstbestanden die door een pagina van de website op de computer worden geplaatst. LAMPGIGANT gebruikt cookies om de functionaliteit van bepaalde pagina’s van de website te optimaliseren. Tevens worden de cookies gebruikt om uw instellingen en voorkeuren te onthouden, waardoor wij u bij een volgend bezoek nog beter van dienst kunnen zijn.

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de ‘’Analytics”- dienst .

Wij gebruiken  deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op maar kunnen u wel wijzen op de optie om de privacyverklaring van Google te raadplegen. De informatie die Google verzamelt wordt zoveel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.

Functionele Cookies
LAMPGIGANT plaatst in de eerste plaats functionele cookies. Deze cookies zijn noodzakelijk om de door u verzochte dienst te kunnen leveren. Zo zorgen functionele cookies er bijvoorbeeld voor dat u na het inloggen op de website niet op elke pagina opnieuw hoeft in te loggen en onthouden deze functionele cookies de op de website ingevulde formulieren.

Sessie cookies
Naast functionele cookies plaatst LAMPGIGANT cookies die slechts een beperkte tijd op uw computer worden opgeslagen. Zodra u de webbrowser sluit, worden deze automatisch verwijderd. Deze zogenaamde sessie cookies worden gebruikt om uw surfgedrag op de website tijdens een bepaald bezoek in kaart te brengen. LAMPGIGANT kan met behulp van deze gegevens de website aanpassen aan de behoeftes van de bezoeker.

Permanente cookies
Ook plaatst LAMPGIGANT cookies die voor een langere periode op uw computer blijven staan. Aan de hand van deze zogenaamde permanente cookies wordt uw computer bij een volgend bezoek aan de website herkent. Deze cookies bieden de mogelijkheid om u de website te tonen die specifiek aan uw voorkeuren is aangepast. Doordat uw voorkeuren reeds zijn ingesteld, bespaard u bij een  nieuw bezoek tijd en is het gebruik aangenamer. Cookies kunt u ten alle tijden van uw computer verwijderen door uw browser zo in te stellen dat deze het gebruik van cookies (niet) toestaat dan wel gedeeltelijk toestaat.

Recht op inzicht, wijziging en verwijdering
De klant heeft recht op inzage in de gegevens die door LAMPGIGANT worden verwerkt. Daarnaast kan er ook een verzoek worden ingediend tot correctie of verwijdering van gegevens, informatie over de verwerking van de gegevens en overdracht van gegevens. Hiervoor kan contact worden opgenomen via onderstaande contactgegevens met de verwerkingsverantwoordelijke LAMPGIGANT. Indien je hiervoor toestemming hebt gegeven, kan LAMPGIGANT per e-mail een nieuwsbrief toesturen. Op de website en onderaan de nieuwsbrief is een mogelijkheid om je uit te schrijven.
Ook als er sprake is van een klacht, horen we dit graag. Daarnaast heeft u ook het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder (de Autoriteit Persoonsgegevens).

Deze privacy- en cookieverklaring is voor het laatst aangepast op 15 mei 2018 en LAMPGIGANT behoudt het recht om dit op elk moment aan te passen.

Contactgegevens
LAMPGIGANT
Coloradodreef 7, 3565 BP Utrecht, Nederland
030 – 6339653
info@lampgigant.nl

Stapelkorting!

Profiteer van onze stapelkorting. U ontvangt automatisch de onderstaande korting in uw winkelmand bij het bestellen van 2 of meer lampen:

2-5 lampen bestellen? 5% korting!

5 of meer lampen? 10% korting!