Rotan hanglampen

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Rotan is een plantensoort uit tropische regenwouden waarmee steeds meer woonaccessoires worden gemaakt. Iedereen kent de rieten stoelen of rieten mandjes voor in de tuin. Maar wist je dat deze producten vaak met rotan worden gemaakt? Rotan wordt veel gebruikt omdat het sterk is en daarbij ook flexibel. Rotan is sterk omdat het massief van binnen is maar toch is het flexibel genoeg om in allerlei vormen te buigen en vlechten. Daarom wordt ook bij een hanglamp rotan gebruikt om te zorgen voor een mooi en natuurlijk design.

Rotan hanglampen zorgen voor een warme uitstraling

Rotan hanglampen zijn populair omdat de mooie ontwerpen duurzaam en natuurlijk zijn. Natuurproducten geven een rustgevende sfeer en een warme uitstraling aan het interieur. Met een rotan hanglamp breng je een stukje natuur in je interieur. Rotan hanglampen zijn goed te combineren met de landelijke stijl. Zo passen de rotan hanglampen goed bij andere natuurlijke materialen zoals hout en kleuren zoals wit, beige en bruin. Maar ook in een strak en modern interieur komt een hanglamp van rotan goed tot zijn recht! Zeker ook wanneer je kijkt naar onze rotan hanglampen in andere kleuren.

Zwarte rotan hanglamp in jouw interieur

Als je aan rotan denkt, denk je vast al snel aan een lichtbruine kleur. Maar toch is bij de rotan hanglampen zwart een zeer populaire kleur. De hanglamp rotan zwart is een blikvanger in elk interieur. Of jouw rotan hanglamp groot of klein is, de aandacht trekken zal het zeker. De kleur zwart past eigenlijk in ieder interieur. Vaak wordt het als accentkleur gebruikt. De zwarte rotan hanglamp past dan ook prima in een strak zwart-wit interieur.