Gebruik onze service!

Bij Lampgigant zitten mensen op de klantenservice met jarenlange ervaring op het gebied van verlichting, online bestellen & inrichting. Heeft u algemene of bijvoorbeeld productgerelateerde vragen? Bel of mail met één van onze medewerkers.

Volledige informatie? 

Een belangrijke doelstelling is om producten zo volledig mogelijk online te zetten. Volledigheid betekent bijvoorbeeld ook informatie over de leverancier en herkomst van het product. Wordt een vraag van u niet beantwoordt? Wij staan graag voor u klaar.

14 dagen retourrecht

Bij bijna alle producten geldt een retourrecht van 14 dagen. Zo kunt u de lampen eenvoudig naar ons terugsturen als deze toch niet naar wens zijn. Voor het gemak van u en ons maken we op onze website gebruik van duidelijke & relevante afbeeldingen en informatie..

Garantievoorwaarden?

Bij aankoop van een product heeft u direct recht op garantie. Wij werken met vooraanstaande leveranciers van verlichting, zodoende heeft u direct recht op de uitgebreide garanties. Het garantietermijn van onze producten is in de meeste gevallen 2 jaar of meer. In enkele gevallen is het garantietermijn 1 jaar of minder.

Heeft u een klacht? 

Heeft u een klacht over onze producten, werkwijze of een andere klacht? Neem contact met ons op per telefoon 030 – 6339653 of per email. Graag ontwikkelen we onszelf en ons bedrijf om onze klanten steeds beter te kunnen voorzien in hun wensen! Wij horen graag van u wat u liever anders had gehad en bieden u graag een passende oplossing aan.

+ GRATIS LED pakket

Bespaar op je energierekening en pak nu jouw GRATIS LED lampen pakket.

Bestel €50+
Gratis LED pakket twv € 15,50

Bestel €75+
Gratis LED pakket twv € 31,50

Bestel €100+
Gratis LED pakket twv € 47,50

Bekijk de actie >