In het aanbod van vloerlampen heeft u keuze uit verschillende modellen. Is de staande driepoot lamp wat voor u of bent u op zoek naar een vloerlamp die als leeslamp dient? Ook in de stijl van de lampen zit veel verschil. Voor de liefhebbers van stoer zijn de industriële staande lampen een goede keus. Houdt u meer van sierlijk en sfeervol? Kijk dan eens bij de klassieke vloerlampen. De veel gekozen en trendy vloerlampen vindt u onder ‘populair’. 

Populair:

Stijl:

Kleur:

Materiaal:

Staande lamp online kopen

Vloerlampen in stijl

Op zoek naar een staande lamp voor het verlichten van uw huis of kantoor? De staande lamp is toepasbaar in verschillende ruimtes. maar wordt vooral veel toegepast in woonkamers. De verschillende stijlen vloerlampen maken het mogelijk om een lamp te kiezen die helemaal bij uw interieurstijl past. Een houten vloerlamp voor in het landelijke interieur, een moderne staande lamp met strakke kap, of een stoere driepoot lamp met een industrieel uiterlijk? Keuze genoeg bij Lampgigant!

Staande schemerlampen

De staande schemerlamp is een echte sfeermaker in huis. De stoffen kap van deze vloerlamp zorgt voor een gezellige, warme lichtverspreiding. De vloerlamp met stoffen kap is in verschillende modellen beschikbaar. Zo is er keuze uit eenvoudige vloerlampen met een effen, stoffen kap en uit vloerlampen met een motief op de kap of met bijvoorbeeld een houten lampenvoet. 

Online vloerlamp bestellen

De vloerlamp gevonden die u zocht? Bestel dan eenvoudig en snel online. Voor vragen of opmerkingen over onze lampen kunt u tussen 9 uur ‘s ochtends en 5 uur ‘s middags contact opnemen met onze klantenservice.