Uw stal heeft nieuwe verlichting nodig, maar wat voor verlichting is het beste? Gaat u voor LED TL-lampen of gewoon voor halogeen TL? Wij adviseren u om LED stalverlichting te nemen, omdat dit energiezuiniger is. Het scheelt u geld en moeite. Hieronder vindt u informatie over verlichting voor in uw stallen. Wij hopen u zo te helpen bij uw keuze.

LED TL of High Bay verlichting

TL armaturen zijn de aanbevolen lichtoplossing bij ruimtes die lager zijn dan 6 meter. Voor ruimtes tussen de 6 en 8 meter hoog hebben we enkele LED TL armaturen met een extra hoge lichtopbrengst. High Bay lampen zijn de aanbevolen lichtoplossing bij ruimtes die circa 6 -8 meter of hoger zijn. 

Tips & informatie

Voor warm licht hebt u 3000 Kelvin nodig. 
Voor normaal wit licht 4000 Kelvin. 

U bespaart 50-60% met LED verlichting. Dit komt doordat u minder energiekosten hebt en minder vervangingskosten.

Stalverlichting

Algemeen

LED verlichting is tegenwoordig overal toepasbaar. Zo ook bij stalverlichting. Er zijn natuurlijk verschillende soorten stallen. De ene stal heeft weer ander licht nodig dan de andere stal. Wanneer uw stal warm licht nodig heeft gaat u voor lampen met 3000 Kelvin. Hebt u juist natuurlijk wit licht nodig, dan kiest u voor lampen met 4000 Kelvin.

De verlichting in stallen brandt veel. Wanneer u halogeen TL-lampen gebruikt, kost dat u veel energiekosten. LED verlichting is dus de oplossing. Het scheelt u veel energiekosten. Dit komt doordat LED verlichting veel langer mee gaat en u ze dus ook minder vaak hoeft te vervangen.

Besparing

Bij het gebruik van LED stalverlichting bespaart u op de energiekosten, maar ook op de vervangingskosten. Ten eerste gaan LED’s zo’n 50.000 uren mee en halogeenlampen 2.000 uren. Daardoor hoeft u ze minder vaak te vervangen en dat scheelt u vervangingskosten.
Ten tweede scheelt het u energiekosten. U bespaart 50-60% op de kosten die u zou maken met halogeenlampen.

+ GRATIS LED pakket

Bespaar op je energierekening en pak nu jouw GRATIS LED lampen pakket.

Bestel €50+
Gratis LED pakket twv € 15,50

Bestel €75+
Gratis LED pakket twv € 31,50

Bestel €100+
Gratis LED pakket twv € 47,50

Bekijk de actie >