Wanneer het begint te schemeren, doen we graag een lampje aan in woning. Door een leuke tafellamp te gebruiken, creëert u sfeer in uw huis. Een leuk lampje om juist dat donkere hoekje te verlichten waar u graag zit te lezen. Wij helpen u graag bij uw keuze en daarom hebben we een overzicht gemaakt van de meest verkochte tafellampen en ze op categorie gesorteerd.

Bij het kiezen van een lamp is het belangrijk om te weten wat voor stijl u wilt en waar de lamp moet komen. Hieronder helpen wij u met het maken van uw keuze. Klik op ‘populair’ om de meest gekozen en trendy tafellampen te bekijken.

Populair:

Stijl:

Kleur:

Materiaal:

Sfeervol verlichten met een leuke tafellamp

Tafellampen zijn er in allerlei soorten, maten, vormen en stijlen. Voor iedereen is er wel iets bij en voor elke interieurstijl is er wel een leuke lamp te vinden. Zo zijn er bijvoorbeeld de volgende stijlen:
De Industriële tafellamp: Een wat robuustere lamp. Deze lampen zijn te herkennen aan hun ruwe afwerking.
De landelijke tafellamp: Deze lamp past bij een rustieke inrichting. Het is een wat rustigere lamp. De kleuren zijn vaak: cement, bruintinten en crèmekleuren. 
De moderne tafellamp: Dit zijn lampen die eenvoudig en strak zijn.
Ook voor in de kinderkamer verkopen wij originele kinderkamer tafellampen in diverse thema’s. 

Waarom een tafellamp kopen?

Wellicht vraagt u zich af waarom een tafellamp nu van zoveel belang is. Ten eerste is deze lamp natuurlijk erg praktisch. Dat donkere hoekje in de kamer even verlichten of juist bepaalde accessoires verlichten en ze zo accentueren. Plaats een lampje op een dressoir, bijzettafeltje of nachtkastje. Zo kan u uw boek lezen, de juiste sfeer creëren of juist bepaalde accessoires verlichten. Ten tweede creëert u met het juiste lampje de sfeer die u in uw woning wilt hebben. En sfeer is een belangrijk onderdeel van uw huis. 

Schemerlampen

Schemerlampen vallen ook onder deze categorie. Met een leuk lampje creëert u een bepaalde sfeer in huis. Een schemerlamp heeft vaak een stoffen lampenkap. Hierdoor verspreidt de lamp het licht in beperkte mate. Het licht heeft zo een warme uitstraling in plaats van dat het licht fel en ongezellig is.  

Het voordeel van de schemerlamp is dat deze gemiddeld niet groot van formaat is. Hierdoor is er altijd wel een plekje te vinden om deze lamp neer te zetten. Een donker hoekje in de woonkamer kan een compleet andere uitstraling krijgen door deze te verlichten met een opvallende design tafellamp.  

Online tafellampen kopen

Bekijk online de verschillende mogelijkheden van onze gevarieerde collectie. Online uw lamp kopen bij Lampgigant is eenvoudig, veilig en snel. Heeft u een vraag over één van onze producten? Neem dan contact op met onze klantenservice.