Tafellampen zijn functioneel in gebruik. Bekijk hieronder ons aanbod, gebruik onze keuzehulp of gebruik de voorgestelde filters:

Kies je filters

Tafellampen

van 160 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

van 160 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Sfeervol verlichten met een leuke tafellamp

Tafellampen zijn er in allerlei soorten, maten, vormen en stijlen. Voor iedereen is er wel iets bij en voor elke interieurstijl is er wel een leuke lamp te vinden. Zo zijn er bijvoorbeeld de volgende stijlen:

- De industriële tafellamp: een wat robuustere lamp, te herkennen aan hun ruwe afwerking.

- De landelijke tafellamp: een rustieke lamp, vaak in combinatie met kleuren als cement, bruintinten en crèmekleuren.

- De design tafellamp: een opvallende lamp met een unieke design.

- De moderne tafellamp: een eenvoudige en strakke lamp.

- De kinderkamer tafellamp: een originele lamp met leuke karakters en thema’s. 

Waarom koop je een tafellamp?

Wellicht vraag je je af waarom een tafellamp nu van zoveel belang is. Ten eerste is deze lamp natuurlijk erg praktisch. Dat donkere hoekje in de kamer even verlichten of juist bepaalde accessoires verlichten en ze zo accentueren. Plaats een lampje op een dressoir, bijzettafeltje of nachtkastje. Zo kan je jouw boek lezen, de juiste sfeer creëren of juist bepaalde accessoires verlichten. Ten tweede creëer je met het juiste lampje de sfeer die je in jouw woning wil hebben. En sfeer is een belangrijk onderdeel van je huis. 

Schemerlampen

Schemerlampen vallen ook onder deze categorie. Met een leuk lampje creëer je een bepaalde sfeer in huis. Een schemerlamp heeft vaak een stoffen lampenkap. Hierdoor verspreidt de lamp het licht in beperkte mate. Het licht heeft zo een warme uitstraling in plaats van dat het licht fel en ongezellig is.  

Het voordeel van de schemerlamp is dat deze gemiddeld niet groot van formaat is. Hierdoor is er altijd wel een plekje te vinden om deze lamp neer te zetten. Een donker hoekje in de woonkamer kan een compleet andere uitstraling krijgen door deze te verlichten met een opvallende design tafellamp.  

Online tafellampen kopen

Bekijk online de verschillende mogelijkheden van onze gevarieerde collectie. Online jouw lamp kopen bij Lampgigant is eenvoudig, veilig en snel. Heb je een vraag over één van onze producten? Neem dan contact op met onze klantenservice.

 

Gebruik van een tafellamp

De tafellamp is een lamp die vooral praktisch gebruikt wordt. Juist even dat donkere hoekje verlichten waar je graag zit of de werkplek waar je ’s avonds nog even de administratie doet. Ook worden deze tafellampen gebruikt om bepaalde accessoires in het huis extra te benadrukken en zo sfeer te creëren. Met de juiste tafellamp creëer je een gezellig sfeer in huis. 


Tafellampen in verschillende stijlen 

Omdat tafellampen belangrijk zijn in huis en bij je inrichting moeten passen, verkopen wij deze lampen in verschillende stijlen. De drie stijlen die het meeste verkocht worden zijn de industriële, landelijk en design stijl. Naast deze drie stijlen hebben we er natuurlijk nog meer.