Koepellampen op maat

Koepellampen op maat laten maken

Wat is een koepellamp? Een koepellamp is een unieke lamp en een echte eyecatcher voor boven de tafel. Deze lamp heeft, zoals de naam al doet verwachten, de vorm van een halve bol. Wat deze koepel nog mooier maakt is dat je deze bij ons naar jouw wens kunt samenstellen. Zo kan je kiezen voor verschillende groottes, verschillende texturen voor de buitenkant en verschillende kleuren voor zowel de binnen als buitenkant.

Maat

Deze op maat gemaakte koepellampen beginnen met een doorsnede van circa 40 centimeter en lopen zelfs door tot een doorsnede van 140 centimeter.

Ruwe, gladde of betonnen buitenzijde?

Daarnaast kan je kiezen voor een koepellamp met een ruwe buitenzijde of een gladde buitenzijde. De koepellamp met een ruw buitenzijde wordt handgemaakt van een gehard, natuurlijk katoen. De koepellamp met een gladde buitenzijde wordt gemaakt van acrylaat. Hierbij heb je de keuze tussen een hoogglans of matte buitenzijde. Ook zijn er betonnen koepellampen. Deze worden gemaakt van gegoten beton en hebben een gladde afwerking. Deze koepellampen zijn in 3 formaten verkrijgbaar: 50, 70 en 90 centimeter. De meeste koepellampen van beton worden uitgevoerd in een betongrijze kleur, maar ook hier zijn er verschillende kleuren beton mogelijk.

De verschillende kleurencombinaties

Ook is het mogelijk om veel verschillende kleurencombinaties te maken. Zo is voor zowel de binnenkant mogelijk om, naast zwart, wit en grijs, te kiezen voor een RAL kleur. Op het plaatje hieronder zijn alle RAL kleuren te zien. Om deze lamp nog specialer te maken kan je voor de binnenkant ook gaan voor kleuren zoals bladgoud, bladzilver, bladkoper, roestkleur of antiek messing. Voor deze laatste opties moet je zijn bij de koepellampen met ‘speciale kleur binnenzijde’. Alle kleuropties zien? Bekijk dan de foto’s die bij de producten staan, hier staan alle kleuren mooi op een rijtje.

Naast de handgemaakte koepellampen hebben we standaard modellen die verkrijgbaar zijn met de aangegeven kleuren en afwerking.

Formaat kiezen

Bij langwerpige tafels van 90/100 centimeter zien we voornamelijk 2 koepellampen met een doorsnede van 70 centimeter, maar ook lampen van 60, 80 en 90 centimeter komen hier uiteraard voor. Bij langwerpige tafels van 110/120 centimeter breed zien we voornamelijk 2 koepellampen met een doorsnede van 80 of 90 centimeter, maar ook lampen van 70 en 100 centimeter komen hier uiteraard voor.

Bij een ronde of vierkante tafel zien we voornamelijk dat er 1 koepellamp wordt toegepast. Dit geld ook voor tafels die bijna vierkant zijn, zoals bijvoorbeeld 110x150 centimeter en zelf tafels van bijvoorbeeld 110x180 centimeter. Bij dit type tafel is de lamp over het algemeen groot ten opzichte van de tafel. Boven een tafel van 150 centimeter doorsnede worden dus ook koepellampen gehangen van 100 centimeter doorsnede.

 

Bezichtigen of andere vragen?

Informatie Gegevens
Locatie Veenendaal
Bel voor afspraak +31 (0)30 - 6339653
Bereikbaar Maandag /m vrijdag tussen 09:00-12:30 en 13:00-17:00 en op zaterdag van 09:00-12:00
E-mail [email protected]
Chatten op de website Altijd mogelijk