Originele verlichting online kopen

Het verlichten van de ruimte kan met verschillende oplossingen en doeleinden. De gebruikers zijn hierbij het middelpunt. Hoe de ruimte gebruikt wordt is afhankelijk van het aantal personen en welke personen er in de ruimte leven. Voor iemand die alleen woont heeft de ruimte andere eisen dan een gezin met 3 jonge kinderen.

Door de verschillende type lampen en type lichtopbrengst van deze lampen is het mogelijk om uw keuze voor een groot deel te baseren op de wensen van u (en u mede bewoners). Ter voorbeeld is de ‘traditionele’ woonkamer hanglamp die boven de salontafel hangt op veel plekken in de afgelopen jaren vervangen voor wandlampen en vloerlampen. De tijd zal leren hoe lang deze trend zich doorzet en of deze hanglamp voor boven de salontafel met de volgende trend weer terugkomt.

LED verlichting voor elke lamp

LED in huis en kantoor is op dit moment een betaalbare optie voor de meeste mensen. De belangrijkste ontwikkeling hierbij is de prijs/kwaliteit verhouding van het LED bolletje. De prettige LED lamp die je onder andere in jouw eettafelhanglamp kunt draaien heeft een prijs van rond / onder de € 10,- en geeft prettig warm wit licht.

De meest voorkomende vraag bij onze klantenservice is of een lamp geschikt is voor LED. Dit is op zich een goede vraag, echter is het uitgangspunt hierbij dat er slechts een selectief aantal lampen geschikt zijn voor LED. Een belangrijk weetje voor verlichting is dat de meeste lampen geschikt zijn voor LED. Vooral de lampen met een draaifitting (E27 of E14) zijn in bijna alle gevallen geschikt hiervoor.

Naast deze licht-armaturen waar zelf de lichtbron in gedraaid kan worden heb je de armaturen waarbij de LED verlichting is ingebouwd, gezien het aantal beloofde branduren hoef je er hierbij niet bang voor te zijn dat je deze niet tijdig kunt vervangen wanneer dit over een heel aantal jaren nodig is.

Verlichting online uitkiezen

De afbeeldingen van de lampen op de productpagina’s zijn de belangrijkste keuzecriteria. Wekelijks worden er afbeeldingen aangepast, aangevuld en op deze manier geoptimaliseerd. Hoewel het bij witte lampen soms nog lastig is om deze te fotograferen krijgen wij zelden of nooit lampen retour met de reden dat de afbeelding niet juist was. Hiermee kunt u er dus op vertrouwen dat de kleur en specificaties van de afbeelding juist is wanneer u uw verlichting online selecteert.

+ GRATIS LED pakket

Bespaar op je energierekening en pak nu jouw GRATIS LED lampen pakket.

Bestel €50+
Gratis LED pakket twv € 15,50

Bestel €75+
Gratis LED pakket twv € 31,50

Bestel €100+
Gratis LED pakket twv € 47,50

Bekijk de actie >