Lichtreclame

Categorieën lichtreclame

  •  

Lichtreclame kopen

Het complete aanbod van onder andere lichtbakken, reclamezuilen, gevelreclame en doosletters tegen de scherpste prijzen. Online maakt het bestellen van lichtreclameproducten overzichtelijk. Zowel voor binnen als buiten leveren we lichtreclameproducten in de maten die u wenst.

Staat de specifieke maat en / of specificaties die u wenst er online niet bij? Neem dan contact met ons op per telefoon of per email voor een offerte op maat.

Een groot deel van ons aanbod produceren we zelf, hierdoor kunnen we flexibel en goedkoop aan uw vraag beantwoorden. Voorbeelden hiervan zijn de recht hoekige, ronde en ovale lichtbakken. Ook uw reclamezuil produceren we op maat qua formaat en kleur. Gevelletters is al helemaal maatwerk. Online kunt  u onderscheid maken tussen de verschillende mogelijkheden van gevelletters, doordat u vervolgens aangeeft in welk lettertype, hoogte / breedte de letters mogen zijn krijgt u een offerte op maat.

Algemene reclameverlichting producten kopen we in Europese en Aziatische landen. Wij staan garant voor kwaliteit en zijn hierop direct aanspreekbaar. We stellen een garantietermijn van minimaal 2 jaar en in veel gevallen 3, 4 of 5 jaar. Waar mogelijk is voeren we onze producten uit met energiezuinige LED verlichting.

Wij zijn uw aanspreekpartner voor het complete pakket

1. Online verkoop, online het grootste deel van ons aanbod bekijken en direct bestellen van het benodigde product.

2. Offerte op maat aanvragen, wij maken een offerte voor u voor een bepaald aantal producten of bijvoorbeeld een specifieke aanvraag. Bij specialistische aanvragen kunnen we bij u langs komen om ter plekke het project te bekijken en te bespreken.

3. Ontwerp & DTP, door onze ervaring en kennis in het lichtreclame vak kunnen we snel en zorgvuldig een ontwerp maken voor de verdeling en inrichting van de verlichting en eveneens om uw ontwerp / logo op de juiste manier te positioneren op het lichtreclame product dat u besteld.

4. Installatie, een groot aantal producten in ons aanbod moeten worden geïnstalleerd op locatie. U kunt voor een scherpe prijs de reclame door ons laten installeren.

5. Verhuur, voor reclameproducten die u maar tijdelijk nodig heeft voor bijvoorbeeld seizoensverlichting of een evenement kunt u de prijs bij ons opvragen voor het huren hiervan.