Onze pakketten worden verstuurd met PostNL & GLS. Op onze website staat bij elke lamp de levertermijn weergegeven. Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u van ons een mail met daarin de exacte dag van aflevering.

Uw lamp wordt binnen het gestelde aflevertermijn bij u afgeleverd. Heeft u uw lamp uiterlijk voor een bepaalde datum nodig? Bijvoorbeeld op de volgende werkdag. Neem dan even telefonisch contact op met 030 – 6339653 om verzekerd te zijn van een snelle levering.

Verzendkosten

Voor een bestelling onder de € 50 berekenen wij € 4,95 verzendkosten. Bij bestellingen boven de € 50 is de verzending gratis.

Informatie over de aflevering

Per product ziet u de verwachte levertijd in dagen weergegeven. Deze werken we dagelijks bij en kunt u dus ook aanhouden als de verwachte levertijd.

Wanneer  u meerdere artikelen besteld waarbij een verschillende levertijd staat aangegeven proberen we dit in 1 levering bij u te bezorgen. Wanneer de levertijd van 1 of meerdere producten van uw bestelling te veel verschilt van elkaar dan leveren we uw bestelling in 2 keer.

Nadat we uw bestelling verzonden hebben ontvangt u van ons de track&trace van uw bestelling!

 

Niet thuis?

Is er op bepaalde dagen niemand thuis aanwezig dan kunt u dit aangeven in het opmerkingen formulier tijdens het bestellen. Ook kunt u tijdens het bestellen de gewenste dag van aflevering aangeven.

Bent u niet thuis wanneer de bezorger voor de deur staat… De bezorger komt de volgende dag weer terug voor een tweede poging om het pakket af te leveren. Ook kan de bezorger het pakket bij de buren afleveren. Wanneer u liever niet wilt dat uw pakket bij de buren afgeleverd wordt kunt u dit aangeven in het opmerkingen formulier tijdens het bestellen.

Wanneer de bezorger langs is geweest en wanneer het pakket ergens anders is afgeleverd ontvangt u een briefje in uw brievenbus.

Uw pakket ophalen?

Op afspraak kunt u uw pakket ook ophalen in ons magazijn in Utrecht. Neem hiervoor contact met ons op per telefoon 030 – 6339653 of per e-mail.

Openingstijden magazijn (op afspraak):
Ma t/m Za 09.00 – 18.00

+ GRATIS LED pakket

Bespaar op je energierekening en pak nu jouw GRATIS LED lampen pakket.

Bestel €50+
Gratis LED pakket twv € 15,50

Bestel €75+
Gratis LED pakket twv € 31,50

Bestel €100+
Gratis LED pakket twv € 47,50

Bekijk de actie >