In de collectie wandlampen heeft u veel keuze. Maak het kiezen makkelijker door voor uzelf te bepalen welke type wandlamp u zoekt. Zoekt u bijvoorbeeld naar wandspots voor aan de muur, naar wandverlichting met schakelaar, of bent u misschien op zoek naar schilderij verlichting?

Denk ook na over de stijl en het materiaal van de wandlamp zij bepalen namelijk voor een groot deel het uiterlijk van de lamp. Kiest u voor een landelijke wandlamp van hout of voor industriële wandverlichting? Bekijk de verschillende mogelijkheden. 

Populair:

Stijl:

Kleur:

Materiaal:

Specials:

Wandverlichting kopen?

Welke wandverlichting kan ik het beste aanschaffen? Voordat u op zoek gaat naar wandverlichting is het handig om een paar dingen duidelijk te hebben. Wat is het doel van de wandlamp en welke stijl wandlamp zoekt u?

Wandlampen of wandspots

Afhankelijk van het doel van de wandverlichting kunt u kiezen tussen een wandlamp of een wandspot. Het belangrijkste verschil tussen deze twee is dat wandspots vaak richtbaar zijn en wandlampen (meestal) niet. Wandspots zijn daarom vooral aan te raden wanneer u een bepaald gedeelte van de ruimte wilt uitlichten. 

Stijl wandlamp

Industriële wandlampen geven het interieur een stoere sfeer. In onze collectie vindt u verschillende modellen industriële wandlampen en wandspots. Moderne wandlampen hebben in het algemeen een strak afgewerkt uiterlijk. De landelijke wandlamp is vaak gemaakt van natuurlijk (uitziend) materiaal zoals beton of hout. Bekijk de verschillende stijlen en bepaal welke stijl het beste bij u en uw interieur past.

Naast de keuze tussen het type en de stijl wandlamp kunt u kiezen uit de verschillende materialen en kleuren. De lamp gevonden die u zocht? Bestel eenvoudig en snel online bij Lampgigant. Voor vragen of advies kunt u tussen 9 uur ‘s ochtends en 5 uur ‘s avonds bij onze klantenservice terecht.

+ GRATIS LED pakket

Bespaar op je energierekening en pak nu jouw GRATIS LED lampen pakket.

Bestel €50+
Gratis LED pakket twv € 15,50

Bestel €75+
Gratis LED pakket twv € 31,50

Bestel €100+
Gratis LED pakket twv € 47,50

Bekijk de actie >