Bij zakelijke toepassing wil je graag goede kwaliteit hanglampen. Betrouwbare en bereikbare service en garantie-afhandeling is hierbij belangrijk omdat u ook met vertrouwen meerdere zakelijke hanglampen moet bestellen. Ongeveer 50% van onze hanglamp verkopen gaat naar de zakelijke markt. Deze hanglampen zijn onder te verdelen in hanglampen voor in de horeca, hanglampen kantoor, winkel en de overheid. Naast de standaard collectie kunt u ook hanglampen zakelijk op maat bestellen.

 

Horeca hanglampen

Hanglampen stoffen kap

Hanglampen met een stoffen kap zijn hier sterk vertegenwoordigd. In sommige gevallen zijn deze stoffen hanglampen gepersonaliseerd qua maat, grootte en details. Hier betaal je een klein bedrag extra voor. In bepaalde gevallen is zijn de maten van stoffen kap hanglampen uit de collectie ideaal. In dit geval kunnen ook de horeca hanglampen direct besteld worden. De producten worden vervolgens per bus of vrachtwagen, verpakt in dozen, afgeleverd op locatie.

Grote hanglampen

Grote ruimtes van horecagelegenheden vragen om grote hanglampen. Een kleine hanglamp doet geen recht aan de ruimte en heeft een negatief effect op de zichtbare verhoudingen in een ruimte. De grote hanglamp is in metaal, glasvezel, glas en stof verkrijgbaar. Zowel om direct te bestellen als om te laten maken. Voor maatwerk kunt u contact opnemen per mail of telefoon.

 

Hanglampen voor in de winkel

Hanglamp grijs

In winkels is de grijze hanglamp het meest vertegenwoordigd. Dit komt vooral door het neutrale van de kleur grijs. Een winkelhanglamp heeft vaak het doel om aantrekkelijk te zijn en tegelijk niet de aandacht op te eisen. In een winkel draait alles om de verkoop van de producten die daar uitgestald worden. De grijze hanglampen zijn bij uitstek ideaal om sfeer te creëren en een mooie ruimte te organiseren, zonder dat de aandacht van het aanbod wordt afgeleid.

LED hanglampen

Hanglampgigant.nl is zeer enthousiast over het aanbod LED hanglampen in winkels. Er is een mooie collectie LED hanglampen op de markt die in winkels toegepast kan worden. Hierbij hoeft niet ingeleverd te worden op vormgeving en design. Prachtige bezuinigingen door de LED hanglamp is niet langer verleden tijd.

Hanglampen kantoor

Stoffen hanglampen

De stoffen hanglampen voor op kantoor worden in alle maten besteld. Voor de basis collectie hanglampen die verkrijgbaar is in alle kleuren en maten is populair. Integendeel van de horeca worden er voor stoffen hanglampen kantoor ook kleine lampenkap hanglampen besteld voor bijvoorbeeld boven de balie, bureau of vergadertafel. De kleurige modellen worden in dank afgenomen om het kantoor een frisse uitstraling te geven. De basis collectie kantoor hanglampen van stof is voor een zeer lage prijs te bestellen.

TL hanglampen

De TL hanglamp is bestelbaar in basis model en met een moderne uitstraling. De aantrekkelijke TL hanglampen hebben een grote lichtopbrengst waarbij goed gewerkt kan worden. Door de opvallende, nieuwe designs zijn TL hanglampen niet slecht voor de uitstraling van uw kantoorruimte, maar hebben ze juist een meerwaarde.

referenties bedrijven

+ GRATIS LED pakket

Bespaar op je energierekening en pak nu jouw GRATIS LED lampen pakket.

Bestel €50+
Gratis LED pakket twv € 15,50

Bestel €75+
Gratis LED pakket twv € 31,50

Bestel €100+
Gratis LED pakket twv € 47,50

Bekijk de actie >