Plafondlampen voor buiten zijn functioneel en zorgen voor sfeer. Bekijk hieronder ons aanbod of gebruik de voorgestelde filters:

Buiten plafondlampen

van 56 producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

van 56 producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Buiten plafondlampen

Verlichten door middel van een buiten plafondlamp? Bij Lampgigant heeft u keuze uit verschillende modellen plafondverlichting voor buiten. De lampen die u in deze categorie vindt zijn speciaal ontworpen voor het het gebruik buitenshuis. De buiten plafondlamp kan worden toegepast op verschillende manieren. Bijvoorbeeld als verlichting bij de buitendeur, als balkonverlichting of als verlichting van het tuinhuis.

Dimbare buiten plafondlampen

Wanneer u een buitenlamp zoekt voor het verlichten van de veranda, het balkon of het tuinhuis is het een aanrader om eens te kijken naar een dimbare plafondlamp. Het voordeel hiervan is dat u zelf de lichtsterkte kunt bepalen. Zo zit u niet in een te fel of juist te donker licht. De dimbare plafondlamp zorgt voor een sfeervolle verlichting.

Voordeur verlichting met de plafondlamp

De buiten plafondlamp wordt veel toegepast bij huizen die een kleine overkapping hebben bij de voordeur, zithoek of garages. De plafondlamp kan makkelijk worden gemonteerd en zorgt voor voldoende verlichting. Als voordeur verlichting is de plafondlamp met bewegingsmelder ideaal. Deze lamp springt aan zodra u in de buurt van de voordeur komt, dit is niet alleen functioneel voor u maar zorgt ook voor extra veiligheid.

Waterdichthied van buiten plafondlampen

Buiten plafondlampen zijn waterdicht en vochtbestendig. Hoewel de plafondlampen meestal niet op een directe wijze nat worden hebben ze wel een IP waarde van IP44 tot IP67. Oftewel waterbestendig en bestand tegen vocht. De naden van de plafondlampen zijn afgesloten met rubber en het materiaal is van aluminium of RVS.

Buiten plafondlampen online bestellen

Bestel uw buiten plafondverlichting eenvoudig en snel online bij Lampgigant. Heeft u vragen over een bepaald product of advies nodig bij het kiezen van de juiste buitenverlichting? Neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen u graag!