Decoratieve LED lampen

van 189 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

van 189 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Als je aan een decoratieve lamp denkt, dan denk je al snel aan een mooi armatuur waar licht vandaan komt. Maar ook de LED lichtbronnen kunnen een mooie decoratie in jouw interieur zijn. Decoratieve LED lampen zijn tegenwoordig in alle vormen, kleuren en maten verkrijgbaar.

Decoratieve lamp met filament

Een mooi element dat je bij veel decoratieve LED lampen ziet terugkomen is een speciaal filament. Het filament is het gloeidraad dat in de decoratieve lamp zit. Dit filament gloeit mooi als de lamp aanstaat en daarom wordt het filament in allerlei vormen gedraaid. Zo zijn er spiraalvormige filamenten, gedraaide filamenten en filamenten met een unieke vorm.

Decoratieve gekleurde LED verlichting

Houd je van kleur in jouw interieur? Dan zijn er ook decoratieve LED lampen die bij jou in de smaak zullen vallen. Amberkleurige en goudkleurige lampen zijn bekende voorbeelden, maar ook roze, blauwe en groene decoratieve lampen zijn bij Lampgigant verkrijgbaar. Ook mooi zijn de decoratieve lampen waarbij het glas een verloop heeft van kleur naar transparant.

XXL decoratieve LED lampen

Als je naar decoratieve verlichting zoekt wil je natuurlijk ook dat deze decoratieve LED lampen opvallen. Daarom hebben wij ook grote XXL LED lampen. Deze LED lichtbronnen zijn soms wel 40 centimeter hoog en zijn zeker een blikvanger in de ruimte waar je ze plaatst. Bij de XXL decoratieve LED lampen vind je niet alleen buislampen. Wij hebben onder andere XXL bollampen, lampen in de vorm van een kiezelsteen en lampen met een mooie, unieke en organische vorm.