Nachtlampjes

24 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

24 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Nachtlampjes voor u en uw kind
Leuke nachtlampjes voor in de kinderkamer zijn hier te vinden bij Lampgigant. Voor een kind is het vaak fijn als ze een klein nachtlampje hebben. Dit kan ervoor zorgen dat ze het ‘s avonds minder eng vinden om naar bed te gaan. Wat vervolgens ook weer zorgt voor een goede nachtrust voor zowel het kind als voor u. Zo is het altijd slim om te investeren in een nachtlampje voor uw kind.

Ook voor volwassenen heeft Lampgigant nachtlampen. Deze nachtlampjes kunnen over verschillende functies beschikken en zorgen ervoor dat u altijd licht hebt waar en wanneer dat nodig is.

Kindernachtlampen
Voor uw kind heeft Lampgigant verschillenden nachtlampjes om de kamer op een leuke manier te verlichten. Denk hierbij aan verschillende kleuren, dimbaar, met sensor enz. De nachtlampjes stop je in het stopcontact en kunnen op verschillende manieren aangaan.

Nachtlampen met USB aansluiting
Bang dat je niet meer je telefoon, tablet of andere apparaten kunt opladen door je nachtlampje? Dat is niet meer nodig. Zo heeft Lampgigant ook nachtlampen met USB aansluitingen. Je hoeft nu alleen nog maar je bed in te stappen en je telefoon aan te sluiten en de volgende dag kan je je dag beginnen met een opgeladen telefoon. Super handig!

Nachtlampen met schermersensor
De technologie gaat steeds verder en zo heeft Lampgigant ook nachtlampjes met een schermersensor. Dankzij de schemersensor (ook wel dag en nacht sensor genoemd) gaat de lamp automatisch aan als het donker wordt. Wanneer het weer licht wordt, gaat de lamp weer uit. Dankzij dit systeem brandt de lamp niet onnodig en is het energieverbruik lager. Deze nachtlampen met sensor zijn ideaal voor in de slaapkamer, maar ook voor de zolder, overloop etc.