Horeca verlichting

Horecaverlichting kopen? Kies hieronder een categorie:

Als horecaondernemer probeer je jouw zaak altijd te onderscheiden van de concurrenten. Dit kan je doen door een unieke menukaart, speciale acties en een geweldig interieur. Maar wat wellicht het belangrijkste is: de verlichting! Voor de juiste sfeer in jouw ruimte is de goede belichting mega belangrijk! Klanten zullen de sfeer in jouw horecagelegenheid onthouden, waardoor ze waarschijnlijk vaker zullen terugkomen en doorvertellen wat voor sfeer er bij jouw zaak hangt. Welke eerste indruk moeten de klanten van jouw gelegenheid krijgen? En welk gevoel wil je aan hen meegeven? Ontdek hieronder de verschillende categorieën die voor de optimale verlichting zorgen in jouw horecazaak. Na het kiezen van de categorie is het mogelijk om op kleur en materiaal te filteren.

 

Informatie om je te helpen

Het is belangrijk om goed na te denken over de verlichting in je horecazaak. Gebruik van sfeerlicht zorgt voor een warm gevoel, maar ook functionele verlichting is niet te vergeten in jouw zaak. Door middel van functionele verlichting, zorg je bijvoorbeeld voor goed zicht tijdens het eten, maar de juiste sfeerverlichting zorgt ervoor dat jouw horecaonderneming wordt omgetoverd tot een gezellige plek waar mensen graag terugkeren. Het uiterlijk van de lampen zorgt voor de juiste aankleding en daarbij ook voor de sfeer, maar wat ook belangrijk is om de juiste sfeer uit te stralen is de lichtkleur.
Hieronder hebben we relevante informatie voor jouw horecagelegenheid op een rijtje gezet.

 

  •  

Extra informatie over horeca verlichting 

Voor het kiezen van de juiste horecaverlichting moet je op het volgende letten:

- Functionaliteit
- Sfeer verhogend
- Afstemming met het interieur
 

LED-verlichting

Binnen een horecaonderneming is het gebruik van LED verlichting een goede keus. Bij het gebruik van LED’s bespaar je energie en ze hebben een lange levensduur van gemiddeld 50.000 uur. Daarnaast is deze verlichting voor in de horeca goed af te stemmen met de omgeving en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Door het gebruik van dimbare LED’s is het ook nog mogelijk om de verlichting zachter of juist feller te zetten. Door een goed lichtplan op te stellen voorkom je dat mensen in het donker hun menukaart moeten lezen of dat de verlichting niet bij de rest van het interieur past. En het belangrijkste is natuurlijk om klanten een goed gevoel te geven en je zo te onderscheiden van de concurrenten.

- Je bespaart energie
- LED verlichting heeft een levensduur van gemiddeld 50.000 uur
- Verkrijgbaar in verschillende lichtkleuren
- De producten komen beter tot hun recht
 
Products List

Advies en projectrealisatie

Naast de gigantische collectie die je direct online kan bestellen, kun je contact opnemen voor advies op maat en locatie en voor projectrealisatie. Onze verlichting specialisten komen in overleg graag bij je langs om advies te geven voor jouw bedrijfsruimte. Daarbij is het mogelijk om de realisatie hiervan in ons beheer of met advies van ons uit te laten voeren. Contact opnemen kun je doen door te bellen of chatten met één van onze medewerkers.

 

Offerte aanvragen

Bent u geïntresseerd in de bovenstaande producten? Klik dan hier om door verwezen te worden naar het offerte aanvraag formulier.

 

Contactgegevens

Telefoon:            (0)30 – 6339653 (maandag t/m vrijdag tussen 09:00-12:30 en tussen 13:00-17:00 uur).