Horeca verlichting

Horecaverlichting kopen? Kies hieronder een categorie:

Als horecaondernemer probeer je jouw zaak altijd te onderscheiden van de concurrenten. Dit kan je doen door een unieke menukaart, speciale acties en een geweldig interieur. Maar wat wellicht het belangrijkste is: de verlichting! Door de juiste verlichting te gebruiken die bij het interieur past, zal er een sfeer ontstaan. Hiermee kan je jouw zaak onderscheiden van de concurrenten. Klanten zullen de sfeer onthouden die er bij jouw horeca gelegenheid is en daardoor zullen ze vaker terugkomen en waarschijnlijk ook doorvertellen wat voor sfeer er bij jouw zaak hangt. Welke eerste indruk moeten de klanten van jouw gelegenheid krijgen? En welk gevoel wil je aan hen meegeven? Ontdek hieronder de verschillende categorieën die voor de optimale verlichting zorgen in jouw horecazaak. Na het kiezen van de categorie is het mogelijk om op kleur en materiaal te filteren.

 

 

Informatie om je te helpen

Het is belangrijk om goed na te denken over wat voor soort horeca verlichting je wil in je horecabedrijf. Het gebruik van zowel functionele verlichting als sfeerverlichting is essentieel. Stem de verlichting goed af op het interieur. Let erop dat mensen niet in donker hoekjes zitten, maar ook niet in de spotlights. Functionele verlichting zorgt over het algemeen niet echt voor sfeer. Daarom is het verstandig om als horeca verlichting te kijken naar sfeerverlichting. Met deze verlichting creëer je een gezellige plek waar mensen graag naartoe komen en tegelijk gebruik je de verlichting functioneel. Om je goed op weg te helpen hebben wij alle relevante informatie verzameld en op een rij gezet.

 

  •  

Extra informatie over horeca verlichting 

Voor het kiezen van de juiste horecaverlichting moet je op het volgende letten:

- Functionaliteit
- Sfeer verhogend
- Afstemming met het interieur - Je bespaart energie
- LED verlichting heeft een levensduur van gemiddeld 50.000 uur
- Verkrijgbaar in verschillende lichtkleuren
- De producten komen beter tot hun recht

Soorten horeca verlichting 

LED-verlichting

Binnen een horecaonderneming is het gebruik van LED verlichting een goede keus. Bij het gebruik van LED’s bespaart je energie en ze hebben een lange levensduur van gemiddeld 50.000 uur. Daarnaast is deze verlichting voor in de horeca goed af te stemmen met de omgeving en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Door het gebruik van dimbare LED’s is het ook nog mogelijk om de verlichting zachter of juist feller te zetten. Door een goed lichtplan op te stellen voorkom je dat mensen in het donker hun menukaart moeten lezen of dat de verlichting niet bij de rest van het interieur past. En het belangrijkste is natuurlijk om klanten een goed gevoel te geven en je zo te onderscheiden van de concurrenten.

Advies en projectrealisatie

Naast de gigantische collectie die je direct online kan bestellen kan je ons ook bellen voor advies op maat / op locatie en projectrealisatie. Onze verlichting specialisten komen in overleg graag bij je langs om advies te geven voor jouw bedrijf (-sruimte). Daarbij is het mogelijk om de realisatie hiervan in ons beheer of met advies van ons te laten uitvoeren.

Bel ons op 030 – 6339653 of vul het onderstaande aanvraagformulier in om te overleggen over de mogelijkheden.

Products List