Smart home

van 66 producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

van 66 producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Maak van jouw huis een smart home

Wil je vanaf jouw telefoon of tablet alles rondom je huis besturen? Met smart home elektronica kan dat! Met de smart LED lampen van Lampgigant pas je heel eenvoudig de sfeer in jouw huis aan via de app. Het dimmer van de lamp is super makkelijk omdat je de sterkte van de lamp simpelweg aanpast door in de app het balkje van het licht iets naar links te schuiven. Met een smart home RGB lamp kan je jouw kamer in een handomdraai veranderen in de kleur die jij wil.

Smart home instellen

Met de app kan je jouw LED lampen zorg je dat de lampen aan of uit staan wanneer jij dit wil. Denk bijvoorbeeld aan het instellen van een timer waardoor de lampen elke dag op hetzelfde tijdstip aan- of uitgezet worden.

Smart home is meer dan alleen lampen

Bij Lampgigant verkopen we niet alleen smart home lampen. Ook vind je in ons assortiment smart home producten om jouw huis veiliger te maken. Kies bijvoorbeeld voor een smart home camera of een smart home deurbel met camera om altijd en overal te kunnen zien wat er in jouw huis gebeurt.

Smart home schakelmateriaal

Wil je andere apparaten ook via de app op jouw telefoon of app besturen? Met een smart home stekker kan dit! Je kan een product aansluiten op de smart wifi stekker en vervolgens de elektronische producten aan- of uitzetten via de app.