Smart LED lampen

39 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

39 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Slimme verlichting
We kunnen tegenwoordig het leven nog makkelijker maken met slimme verlichting. Er zijn al vele apparaten die ons werk uit handen nemen. Denk aan bestuurbare stofzuigers, gordijnen die vanzelf openen, deurbel met camera zodat u altijd weet wie er voor de deur staat etc. Maar met slimme verlichting zal er nog meer werk uit handen genomen kunnen worden.

Smart LED lampen
De smart LED lampen kunt u op afstand bedienen. Deze lampen maken verbinding met de WIFI en kunnen via een app op uw laptop, tablet of telefoon bediend worden. Op deze manier kunt u altijd zelf bepalen wanneer en wat voor licht u wilt. De meeste slimme LED lampen kunnen namelijk gedimd worden. Zo kunt u op elk moment de juiste sfeer creëren.

Het ideale van slimme LED lampen die toegang hebben tot een webbrowser, is dat je niet thuis hoeft te zijn om de lampen te kunnen bedienen. Dit betekent dat slimme verlichting niet alleen je huis verlicht, maar ook bewaakt. U verbeterd uw woonplezier met slimme verlichting, omdat u op elk moment en elke plek uw lamp kan besturen met uw tablet of smartphone.