Galerijverlichting

van 52 producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

van 52 producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Galerijverlichting

Galerijverlichting is in elke appartementencomplex verplicht. De juiste galerijverlichting zorgt voor een veilige omgeving. Zo voel je je als bewoner veilig en op je gemakt wanneer je thuis komt.

Het wattage van galerijverlichting mag niet te laag zijn, want dan is er te weinig licht aanwezig. Te weinig licht in de portiek kan zorgen voor een onveilig gevoel.

In onze webshop bieden we galerijverlichting aan met verschillende functies. Zo hebben we lampen met noodfunctie en/of een sensor. Ook is alle galerijverlichting waterbestendig.

Noodfunctie

De noodverlichtingsfunctie is een interne of externe batterij die aangesloten is op de driver van het armatuur. Wanneer er een stroomstoring is of er doet zich een andere situatie voor waarbij de lamp geen netstroom meer krijgt neemt deze batterij het over waardoor de lamp het gewoon blijft doen.

Sensor

De sensor kan bewegingen waarnemen, meestal al vanaf een afstand van 6 meter. De sensor zit ingebouwd in het armatuur en is dus niet zichtbaar van buitenaf. Daarbij zijn er nog verschillende instelmogelijkheden beschikbaar.