Inbouwverlichting

Inbouwverlichting kopen? Wij maken het je graag makkelijk

Inbouwverlichting wordt veel gebruikt als verlichting dat mooi verwerkt wordt in het plafond. Je ziet inbouwverlichting vaak terug in de woonkamer, keuken, veranda of badkamer. In de badkamer kan zowel een aansluitspanning van 230 volt als 12 volt worden toegepast. Voor verlichting dat direct in contact komt met vocht, raden wij een vermogen van 12 volt aan. Als een spotje niet in direct contact met water komt is een aansluitspanning van 230 volt ook voldoende. 

Categorieën inbouwverlichting

 

Populaire eigenschappen

 

Populaire inbouwverlichting

Products List

 

Blogs over inbouwverlichting

Inbouwverlichting als bedrijfsverlichting

Inbouwverlichting is veelal de basisverlichting voor in kantoor, horeca of andere woning- en bedrijfsverlichting. Wij zijn zelf ook enthousiast over onze collectie LED panelen. Deze geven een prettig licht en een goede lichtspreiding in de ruimte. Wanneer je een systeemplafond hebt kan je eenvoudig de LED panelen met systeemplafond formaat plaatsen. Naast de systeemplafond verlichting hebben we ook de ronde en vierkante LED panelen in verschillende breedtes en lichtsterktes.

 

Populaire eigenschappen

  •  

Informatie over inbouwverlichting

Rond LED paneel of downlight?

Het type licht van de downlight en het ronde LED paneel is niet zo verschillend. De keuze is voornamelijk gebaseerd op een smaakverschil qua uitstraling van de lamp.

Daarnaast heeft de downlight door de ingebouwde reflector een iets hogere lichtopbrengst per wattage dan het ronde LED paneel.

 

Meer inbouwverlichting

Naast de basis inbouw verlichting vind je hieronder ook:

- kleine inbouwspots

- inbouwlamp met meerdere spotjes

- richtbare inbouwverlichting

- LED panelen voor hoge ruimtes