LED kaarslamp

van 64 producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

van 64 producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Na het peertje is de kaarslamp de meest bekende lamp. LED kaarslampen zie je vaak in smalle armaturen en kroonluchters. Daarom heeft de kaarslamp vrijwel altijd een E14 fitting. Met een kaarslamp zorg je voor sfeervolle verlichting die je doet denken aan een echte kaars. Een mooie kroonluchter in de woonkamer of boven de dinertafel maak je helemaal af met meerdere LED kaarslampjes.

Naast de klassieke witte LED kaarslampen is de tipkaarslamp erg populair. De tipkaarslampen geven een mooi effect doordat de bovenkant van de lamp gebogen is. Zo lijkt het net of het een vlam is die door de wind aan het bewegen is gebracht.

Soorten LED kaarslampjes

Er zijn veel verschillende soorten LED kaarslampjes. Bij het kiezen van een LED kaarslamp houd je rekening met de stijl die je zoekt. Er zijn mat witte kaarslampjes maar ook transparante kaarslampjes waar je het filament mooi ziet gloeien wanneer de lamp aanstaat. Dit geeft een nog mooier effect wanneer je kiest voor rookglas of amberkleurig glas.

Naast de lamp zelf is de lichtkleur van de kaarslamp erg belangrijk. De meeste kaarslampjes geven een warm witte lichtkleur met een gele gloed. Zeker lampen met een lichtkleur tussen 1800K en 2700K zorgen voor warmte in jouw kamer. Heb je liever een helderdere lichtkleur? Dan kan dat zeker ook. In ons assortiment vind je kaarslampen met neutrale witkleuren, koude witkleuren en verstelbare witkleuren. Daarnaast zijn er ook lampen die je kan dimmen of met wifi kan besturen. Bij een wifi kaarslamp bepaal je zelf de lichtkleur. Zo bepaal je zelf of je jouw kamer verlicht met rood, geel, groen of zelfs roze licht!

LED kaarsjes

LED kaarsen met een flikkerende vlam zorgen voor sfeer in jouw kamer. Zeker in de winter, wanneer het vroeg donker wordt, kan je genieten van de warme sfeer waar het kaarslicht van de LED kaars voor zorgt. LED kaarsjes zijn een mooie decoratie op de vensterbank of op het dressoir. Omdat de kaarsen op batterij werken is de vlam geen echt vuur. Je kan deze kaarslamp dan ook zonder probleem naast het gordijn zetten.

Hoewel de LED kaarsen nep kaarsen zijn zien ze er wel uit als echte kaarsen. Het voordeel van de nep kaarsen is dat je ze gerust in de buurt van kinderen kan aanzetten zonder dat ze zich eraan kunnen verbranden.