Glazen lampen

van 1143 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

van 1143 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Glazen lampen

Lampen van glas, ze zijn er tegenwoordig in de meest uiteenlopende uitvoeringen en stijlen. Van stijlvolle en moderne hanglampen tot speelse design lampen van glas. De glazen lamp wordt in diverse interieurs toegepast. Zowel in de hedendaagse woning als in de woning in landelijke stijl. Glas is een populair materiaal dat sfeer creëert in de ruimte. Bij Lampgigant vindt u een uitgebreide collectie van glazen lampen. In ons assortiment met gigantisch veel keuzemogelijkheden vindt u glazen lampen in alle soorten. Glazen hanglampen, wandlampen, tafellampen en nog veel meer! Bent u op zoek naar een specifieke soort lamp van glas? Sorteer dan met behulp van de keuzehulp de stijl en soort lamp die u zoekt. Het overzicht wat u dan krijgt helpt u om sneller de lamp te vinden die bij u past.

Voordelen van glazen lampen

Het voordeel van glazen lampen is dat het licht zich gelijkmatig verdeelt. Hierdoor wordt een groot oppervlakte van de ruimte verlicht. Een bijkomend voordeel van de glazen lamp is dat deze makkelijk schoon te maken is. Glazen verlichting is niet alleen praktisch; een glazen lamp geeft het interieur een open sfeer.

Soorten glas

Lampen worden nog elke dag ontworpen en verbeterd. De ontwerpers in de lampen-industrie kunnen steeds meer. Ook met glas, een materiaal wat tegenwoordig in allerlei soorten bewerkingen voorkomt. Onze lampen bestaan ook uit verschillende soorten glas. Glazen lampen zijn lang niet altijd transparant, veel moderne lampen zijn tegenwoordig gemaakt van mat glas, of glas met een kleurtje. We kennen de simpele hanglampen met glazen kap maar ook wandlampen met dubbelglas behoren tot de mogelijkheden. Het leuke aan glas is dat er de mooiste creaties worden ontworpen in allerlei stijlen. Lampen met een speciale vorm of kleur glas voor in de moderne woning maar ook originele glazen lampen voor het landelijke of brocante interieur.

Bekijk de uitgebreide collectie van glazen lampen in alle soorten in onze webshops. Bestellen van de lampen gaat eenvoudig, veilig en snel. Heeft u advies nodig bij het kiezen van de juiste verlichting? Zijn er vragen of opmerkingen over onze lampen? Laat het ons weten, we helpen u graag!