Lamp babykamer

Categorieën babykamer lampen

 

Lamp babykamer blogs

  •  

Maak de babykamer compleet met verlichting

Behalve op een roze wolk zitten omdat er een baby op komst is, is het leuk om de babykamer verlichting uit te kiezen. Na het kiezen van de kleur voor de muren en wat er op de vloer komt is het eindelijk tijd voor het leukste gedeelte: het uitkiezen van een leuke lamp voor in de babykamer. Verlichting zorgt dat jouw mooi ingerichte babykamer goed tot zijn recht komt. Maar voor de babykamer lamp zelf is er veel keuze. Wil je dat jouw baby slaapt in kamer met leuke dieren? Dan hebben wij mooie babykamer plafondlampen met olifanten op de savanne, een babykamer wandlamp met een vosje of een babykamer hanglamp met lieve koalabeertjes. 

Voor alle stijlen hebben we wel een leuke babykamer lamp. We hebben lampen met zachte kleuren en leuke patroontjes met bloemetjes, hartjes en wolkjes. Voor een stoere kamer hebben we lampen in de vorm van een vliegtuigje of met de ruimte en een raketje. Alles is mogelijk!

 

Dimbare lampen op de babykamer

Dimbare lampen zijn fijn in gebruik omdat je op elk moment van de dag kan bepalen hoe fel je de lamp wil hebben. Zo kan je met zacht licht zorgen dat jouw kindje nooit in het donker ligt en niet schrikt van het felle licht wanneer je de lamp aandoet.

 

Kies voor verschillende lichtpunten

Vaak zien we een babykamer met middenin één lichtbron die licht over de hele kamer verspreidt. Bij een babykamer is het echter handiger om naast de centrale lamp te kiezen voor een lamp die alleen een bepaalde hoek verlicht, zoals de commode. Zo hoef je niet de hele kamer te verlichten als je ’s nachts je kindje even uit bed moet halen voor bijvoorbeeld het verschonen.

 

Gekleurde lampen babykamer

Met een RGB slimme lichtbron kan je de kleur van het licht eenvoudig aanpassen met een app op je smart phone of tablet. Je kan zo de babykamer verlichten met alle kleuren van de regenboog.