Wandlampen zijn de sfeermakers in huis. Bekijk hieronder ons aanbod, gebruik onze keuzehulp of gebruik de voorgestelde filters:

Wandlampen

van 967 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

van 967 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Op zoek naar een wandlamp? Lampgigant heeft een grote collectie populaire wandlampen. De trends van het moment zijn modern, industrieel en zwart.

Wandlamp specialist voor alle soorten wandlampen. Wij staan klaar voor wanneer je op zoek bent voor wandverlichting in jouw woning. Daarbij verzorgen we ook veel wandverlichting voor projecten zoals kantoren, horeca en winkels. Vind de wandlamp met de juiste stijl, kleur en materiaal. 

Wie aan wandlampen denkt heeft er niet altijd een beeld bij. Anders dan bij hanglampen treedt de verlichting aan de muur minder op de voorgrond. Toch is in bijna elk huis wel wandverlichting te zien. Pas wanneer er niet voldoende verlichting in de woonkamer is en je geen (extra) hanglamp boven de tafel kunt hangen kom je bij de muurlamp terecht. De collectie met de glazen wandlamp inspireert je om de muur schitterend in het licht te zetten. Verlichting met lampenkapjes kan erg sfeervol zijn, terwijl er design wandarmaturen zijn die juist een luxe en exclusieve uitstraling geven. Bij moderne wandlampen geldt dit als ze uitstaan en ook vaak als ze aanstaan door speciale lichteffecten die worden gecreëerd.

Van design wandlamp tot schilderijverlichting

Onder wandlampen verstaan wij een originele selectie uit de complete collectie lampen voor aan de wand. Dit varieert van design wandlampen tot schilderijverlichting. Alle wandlampen met een E14 fitting en een E27 fitting kunnen uitgevoerd worden met een LED lampje.

Bij wandlampen met een andere type fitting is dit niet in alle gevallen mogelijk. Kijk welke fitting de wandlamp heeft en controleer of de lamp met of zonder lichtbron wordt bezorgd. Wanneer je LED wilt voor wandverlichting die een andere fitting heeft dan de E14 en E27 fitting dan kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice om te laten controleren of jouw type wandlamp ook is uit te voeren met LED.

Wandlamp selectie door zoekcritiria

Maak het zoeken van de wandlamp eenvoudig door de zoekfuncties van onze online winkel. Profiteer van de snelle verwerking van jouw bestelling. Jouw wandlamp wordt gratis thuisbezorgd! Kijk rond bij de landelijke wandlampen, hier zie je originele armaturen met origineel gevormde lampenkapjes en sierlijke metalen frames. Of zoek op kleur voor de zwarte wandlamp of witte wandlampen.