Veranda verlichting. Ook voor overkappingen

Veranda verlichting kopen? Kies hieronder een categorie:

Een veranda gebouwd en mist alleen de verlichting nog? Dan zijn inbouw- en opbouwverlichting een goede keuze. Wil je de verlichting in de dunne veranda balken verwerken? Hiervoor zijn de mini spotjes de perfecte oplossing. Wanneer je bredere balken hebt in de veranda of het plafond is afgewerkt met platen dan heb je een grotere keuze in inbouwspots doordat alle spots van 6 tot 20 cm breed ook tot de keuze behoren.​ Ontdek hieronder de verschillende categorieën. Na het kiezen van de categorie is het mogelijk om op kleur en materiaal te filteren.

 

Accessoires

In al onze verandaverlichting past LED verlichting. Je vindt de verandalampen inclusief of exclusief lichtbron. De versies zonder lichtbron kan je zelf uitvoeren met de gewenste lamp. Bij LED maak je zelf de keuze voor dimbare of niet dimbare lichtbronnen. Heb je een dimmer in de veranda of de mogelijkheid om een dimmer in te bouwen kies dan voor dimbare LED lampen, hiermee heb je de mogelijkheid om te dimmen voor sfeerlicht tot werklicht.

 

Blogs over veranda verlichting

Inbouwspots worden het meest toegepast onder de overkapping. Inbouwverlichting neemt weinig ruimte in beslag en voorkomt het stoten van het hoofd. Hoewel de hoogte bij overkappingen over het algemeen geen probleem vormt zijn inbouwspots een strakke manier van wegwerken van de verlichting. Wanneer je geen verlaagd plafond in de overkapping hebt, kan het noodzaak zijn om de inbouwverlichting in de balken van de overkapping te bouwen. Hierbij bepaalt de breedte van de balken deels de keuze voor de inbouwspot aangezien het oversteken van de inbouwspot ten opzichte van de balken geen optie is. Om je goed op weg te helpen hebben wij alle relevante informatie verzameld en op een rij gezet.

  •  

Probeer nu de Plug & play van Lampgigant voor veranda verlichting in dakliggers

Plug & play zegt het eigenlijk al. De makkelijkste en snelste manier om zelf spotjes te plaatsen onder de veranda of overkapping in dakliggers. Kies je voor onze plug & play veranda verlichting dan geven wij de de volgende aantallen spots als uitgangspunt:

Aantal dakliggers Aantal meter breed Aantal inbouwspots
3 3 6
4 3 8
5 3 10
6 3 12

 

Opbouw veranda verlichting

Waterbestendige opbouwspots met een IP waarde van IP23 of meer zijn een recente toevoeging aan onze collectie. Deze strakke en compacte opbouwspots worden veel toegepast voor veranda verlichting. In tegenstelling tot inbouwspots hoeven hiervoor geen gaten geboord te worden maar zijn deze opbouwspots uitgevoerd met een handige ophangbeugel. Komen de opbouwspots niet direct in contact met water dan kan je ook kiezen uit onze IP20, niet waterbestendige, opbouwspots. De meeste opbouwspots zijn van het materiaal aluminium en zijn in combinatie met hun coating geschikt om in buitenruimtes te hangen. Voor meer informatie over IP-waardes lees de blog: IP waarde voor in de tuin.