Gevelverlichting

Gevelverlichting kopen? Kies hieronder een categorie:

De gevel kan je verlichten door middel van decoratieve verlichting in de vorm van wandlampen, zoals de up-down buiten wandlampen die naar boven en beneden uitstralen, of door middel van de hele gevel te verlichten door middel van een schijnwerper op de grond of boven aan de gevel van jouw huis of bedrijf. Het verlichten van complete (delen) van de gevel is vooral aantrekkelijk als de architectuur van het gebouw al voor zich spreekt of als je bijvoorbeeld al (onverlichte) gevelreclame op het bedrijfspand hebt. Deze laatste toepassing is praktisch, hiermee verlicht je de gevel en tegelijkertijd jouw logo of reclame-uiting. Ontdek hieronder de verschillende categorieën die voor de optimale verlichting zorgen voor de gevel. Na het kiezen van de categorie is het mogelijk om op kleur en materiaal te filteren.

Informatie om je te helpen

Gevelverlichting met LED is op dit moment in zo goed als alle gevallen met LED verlichting. LED lampen kunnen namelijk enorme besparingen in energiekosten opleveren, aangezien het verbruik een stuk lager is dan de traditionele gloei-, spaar- en halogeenlampen. Om je goed op weg te helpen hebben wij alle relevante informatie verzameld en op een rij gezet.

  •  

Op maat gemaakte lichtbakken

Wij kunnen je ook helpen met lichtreclame. Zo maken wij diverse lichtbakken op maat en kunnen wij eenvoudig jouw logo plaatsen op deze lichtbak. Hierdoor kan je jouw gevel nog beter verlichten. Omdat het maken van deze lichtbakken wat tijd kost, is de levertijd van de lichtbakken tussen de 10 en 15 dagen. Bel ons op (+31) 030 6339653 of vul het onderstaande aanvraagformulier in om te overleggen voor de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Bent u geïntresseerd in de bovenstaande producten? Klik dan hier om door verwezen te worden naar 'Aanvragen offerte'.