Schuurverlichting

Schuurverlichting kopen? Kies hieronder een categorie:

Er zijn veel manieren om een schuur te verlichten. Maar bijna altijd kies je voor een LED TL armatuur als schuurverlichting. Een LED TL armatuur zorgt voor veel en helder licht zodat je goed kunt zien wanneer je in de schuur bezig bent. Ook is het fijn dat je bij een LED TL armatuur niet direct in het licht kunt kijken. Daarnaast gaat dit type schuurverlichting lang mee en is het relatief goedkoop. Heb je een behoorlijk vochtige schuur? Kies dan voor een waterdichte TL armatuur. LED balken worden ook steeds populairder in de schuur. Het voordeel van de LED balk is dat de lichtbron in de LED balk ingebouwd is.

 

Blogs over schuur verlichting

Wil je jouw TL armatuur in jouw schuur vervangen of een (LED) alternatief bestellen? Dan ben je bij Lampgigant aan het juiste adres. De traditionele TL armaturen worden op dit moment nauwelijks meer verkocht en veelal vervangen voor LED TL armaturen. De voordelen van LED TL armaturen zijn groot. LED armaturen zijn een stuk zuiniger dan de traditionele armaturen en dat merk je direct in verbruik, dat een stuk lager zal zijn. Daarnaast hebben LED armaturen geen opwarmtijd, waardoor deze direct de juiste hoeveelheid licht geven in jouw schuur. Daarnaast stralen LED TL armaturen geen UV uit en zijn ze beter voor het millieu. Om je goed op weg te helpen hebben wij alle relevante informatie verzameld en op een rij gezet.

  •  

Welke LED armaturen zijn er?

Wij verkopen diverse LED schuurverlichting. Je hebt de keuze uit de volgende opties:

- De "standaard" LED TL armatuur (meest gekozen)

- De LED armatuur met een zeer hoge lichtopbrengst (deze zijn geschikt voor ruimtes van bijvoorbeeld 6 meter hoog)

- LED armatuur met ingebouwde LED, deze LED is niet vervangbaar.

 

Welke TL buizen kunnen er in de TL armaturen?

In de meeste TL armaturen kan je een TL buis naar wens doen. Zo kan je zelf een wattage en lichtkleur kiezen. Het vermogen ligt meestal tussen 5 watt en 20 watt. De TL buizen zijn verkrijgbaar in de volgende lichtkleuren:

- Warm wit (3000k)

- Wit (4000k)

- Koud wit (5000-6000k)

Voor een werkruimte is koud licht de meest gekozen lichtkleur.