Touwlampen

29 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

29 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Creëer een unieke sfeer in jouw interieur met een mooie touwlamp. Touwlampen hebben een minimalistisch en origineel design. Het gevlochten touw kan los hangen, recht hangen, gedraaid of geknoopt zijn. De meesten touwlampen zijn hanglampen. Dit is dan een touw met lamp of een hanglamp met meerdere touwen met lampen aan het armatuur. Naast de touw hanglamp zijn ook stijlvolle tafellampen en plafondlampen met touw verkrijgbaar.

Touwlampen met jouw interieur combineren

Het dikke gevlochten touw van touwlampen heeft bijna altijd een lichtbruine kleur. Dit touw is erg mooi te combineren met een zwart. Zeker in de industriële stijl vind je de combinatie van zwart met een touwlamp. Combineer bij een hanglamp touw met een zwart pendel, zwarte ketting of zwarte lampenkap en je hebt een prachtige creatie in huis.

Landelijke touwlampen

In de landelijke stijl zie je veel materialen uit de natuur terugkomen. Hierbij is de keuze voor touw erg populair. De touwlamp wordt dan gecombineerd met hout, een stuk boomstam of een witte linnen kap. Andere veel gekozen ontwerpen zijn een touw hanglamp met een roestkleurige stalen lampenkap. Je kan de lengte van het touw van de touwlamp inkorten door er knopen in te leggen. Een creatieve oplossing die jouw touwlamp nog unieker maakt.