Keuken lampen

van 387 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

van 387 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De keuken is een plek waar iedereen graag komt. 's Ochtends zet je er een kop koffie en maak je jouw ontbijt. 's Avonds sta je er lekker te koken en pak je na het eten nog wat lekkers te drinken uit de koelkast. Omdat je er zo vaak komt is het ook belangrijk om een gezellige sfeer te creëren en de keuken goed te verlichten. Bij Lampgigant hebben we allerlei keukenlampen die hiervoor kunnen zorgen.

 

Lamp onder keukenkast?

De belangrijkste plekken in de keuken om te verlichten is het aanrecht en het fornuis. Op het aanrecht werk je met scherpe messen en op het fornuis wil je goed kunnen zien of het goed gaat met het koken. Daarom zijn als keukenlampen inbouwspot in de keukenkast een goed idee. De inbouwspots worden verdekt in de keukenkast gemonteerd. Zo zie je deze keuken lampen niet, maar is het aanrecht en het fornuis wel goed verlicht.

 

Keuken lampen plafond

Omdat we veel tijd doorbrengen in de keuken is het goed om je keuken sfeervol te verlichten. Hier heb je de keuze om de lamp heel zichtbaar te maken of juist verdekt op te stellen. Een mooie sfeermaker in de keuken? Kies dan voor een hanglamp in de keuken of een hanglamp boven eettafel. Plafondlampen hebben we in alle stijlen, kleuren en maten. Denk hierbij aan een in zwarte industriële koepellamp voor een stoere uitstraling of een witte plafondspot met vier lampjes voor een moderne uitstraling.

Voor een verdekte keukenlamp kies je voor inbouwspotjes. Monteer deze lamp onder keukenkast of in het plafond. Ook opbouwspots zijn een goede optie. In tegenstelling tot de keuken inbouwspots zijn ze wel zichtbaar. De keuken opbouwspots vallen niet op wanneer je kiest voor een lamp in dezelfde kleur als het plafond.