Zoek jij naar een lichtlijn die precies past bij jouw wensen? Klik dan hier voor onze lichtlijnen op maat. Hier vind je ook meer informatie over de mogelijkheden van lijnverlichting en kan je vrijblijvend een offerte aanvragen.

Lichtlijnen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Lichtlijnen op maat

Zoek jij naar een lichtlijn die precies past bij jouw wensen? Klik dan hier voor onze lichtlijnen op maat. Hier vind je ook meer informatie over de mogelijkheden van lijnverlichting en kan je vrijblijvend een offerte aanvragen.

Koppelbare lichtlijnen

Koppelbare lijnverlichting maakt het mogelijk om een ruimte praktisch en effectief te verlichten. Deze methode wordt veel toegepast in winkelinterieurs, industrie, magazijnen en kantoren.

Lichtlijn in verschillende uitvoeringen

Lichtlijn kunnen koppelbare lampen zijn die in elkaar te klikken zijn. Naast de koppeling aan het stroom heb je hiermee gelijk een stevige, hangende constructie die aan het plafond bevestigd kan worden met vaste of flexibele ophangsystemen. Door middel van bevestigingsclips kan de lijnverlichting ook direct tegen het plafond gemonteerd worden.

Soms wil je niet aaneengesloten verlichting maar wil je ruimte tussen de lampen. Licht lijn is ook verkrijgbaar in de vorm van een spanningsrails waar je de lampen per stuk in kunt klikken. Hierbij bepaal je zelf op welke plekken je de lampen in de rails klikt. Bij deze rails is het ook mogelijk om verschillende typen armaturen (zoals railspots, hanglampen en (LED) TL lampen) in de rails te klikken.

Neem contact op per telefoon of per mail om de mogelijkheden voor uw ruimte te bespreken. Telefonisch zijn wij bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 op 030 – 633 9653.