Plafondventilatoren

29 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

29 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Je kent het wel. De warme zomernachten. Je ligt ’s avonds op bed en het zweet breekt je uit. Je blijft maar draaien en het wordt steeds later en later. Het lukt je maar niet om in slaap te komen. Dit is erg vervelend wat je moet de volgende ochtend toch weer vroeg op. Veel mensen lukt het niet om bij hoge temperaturen in slaap te komen. Dit komt omdat we verkoeling nodig hebben om goed te kunnen slapen. Met een plafondventilator zorg je voor verkoelende lucht in je slaapkamer. Zo kom je ook in de zomer aan je gewenste nachtrust toe.

 

Een stille plafondventilator zorgt geruisloos voor verkoeling

Het lijkt alsof een plafondventilator koude lucht aanmaakt, maar dat is niet zo. Plafondventilatoren zorgen voor een verkoelende lucht doordat de lucht in beweging wordt gebracht. Als je bang bent voor het geluid van een plafondventilator die de hele nacht aan het draaien is. Wees dan gerust. De plafondventilatoren van Lampgigant zijn zeer stil. Je kunt ze daarom gerust in je slaapkamer hangen.

 

Het hele jaar door de beste plafondventilator

Of je nu kiest voor een plafondventilator zonder lamp of een plafondventilator met lamp. Je kunt onze plafondventilatoren het hele jaar gebruiken omdat ze een zomer- en winterstand hebben. Waar in de zomer de wind naar beneden wordt geblazen voor verkoeling, zorgt de winterstand juist dat de plafondventilator de lucht naar boven blaast. Zo komt de opgestegen warmte via de muren naar beneden. Ook is de plafondventilator een mooie decoratie aan het plafond. Kies bijvoorbeeld voor de plafondventilator zwart als je de plafondventilator wil laten opvallen.

 

Verkoeling én verlichting met een plafondventilator met lamp

Wil je verkoeling én verlichting? Kies dan voor een plafondventilator met lamp! Een plafondventilator met lamp is multifunctioneel en daarnaast ook een versierstuk. De mooie designs van onze plafondventilatoren zijn niet alleen een goede keuze voor in de slaapkamer. Zorg ook voor verkoeling en verlichting in de woonkamer, eetkamer of kantoor! De beste plek om een plafondventilator met verlichting te hangen is centraal in de ruimte.

De meeste van onze plafondventilatoren met lamp zijn bedienbaar met een afstandsbediening of wandschakelaar. Met de afstandsbediening pas je eenvoudig de snelheidsniveaus of de lichtkleur van de ventilator lamp aan.