Een buitenlamp zorgt voor sfeer, veiligheid en functionaliteit. Bekijk hieronder ons aanbod of gebruik de voorgestelde filters:

Design buitenlampen

van 52 producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

van 52 producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Kenmerken design buitenlampen 

Design buitenlampen zijn originele lampen met een bijzondere uitstraling. De design lamp is geen standaard lamp maar heeft vaak een opvallende vorm. Het leuke aan design buitenlampen is dat ze niet aan bepaalde voorwaarden hoeven te voldoen. Design verlichting varieert dus enorm in vorm, kleur en stijl. Naast de originaliteit zorgt de design lamp ook vaak voor een bijzonder lichteffect. Voor het verlichten van je tuin of terras op een originele manier kun je voor dit soort verlichting kiezen.

Verschillende soorten design buitenlampen

Om de tuin, het terras of het tuinhuis optimaal te verlichten wordt er vaak voor meerdere typen lampen gekozen. Ook in de design tuinverlichting heeft u keuze uit verschillende soorten lampen. Zo zijn er design wandlampen voor buiten, originele staande lampen voor langs de oprit en buitenlampen voor op de tuintafel. Kenmerkend aan onze design wandlampen is dat ze door hun vorm vaak voor een bijzonder lichteffect op de muur zorgen. Voor een complete tuinverlichting in design stijl kunt u bij ons terecht.

Design in de moderne tuin

Bij het kiezen voor design verlichting is het belangrijk om eerst te bepalen wat voor uitstraling uw tuin al heeft of welke sfeer u wilt creëren in de tuin. Design buitenlampen passen in de ene tuin beter als in de andere. Design verlichting wordt vooral aangeraden voor de moderne tuin. Ook in de industriële stijl kunt u de design verlichting goed toepassen. In een landelijke tuin zullen design buitenlampen minder op hun plek zijn. Design tuinlampen zijn vernieuwend en eigentijds en passen daarom altijd goed in tuinen met een moderne look.

Bent u ook fan van originele tuinverlichting die niet iedereen heeft? Bij Buitenlampgigant kunt u inspiratie opdoen, ons ruime assortiment van design buitenlampen biedt voor ieder wat wils. Laat uw tuin zich onderscheiden van andere tuinen. Kies voor design buitenverlichting!