Glazen hanglampen

van 450 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

van 450 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Als materiaal wordt bij een hanglamp glas het meest gebruikt. De grote variatie in glazen hanglampen maakt dit soort lampen enorm populair. Voor elke interieurstijl en smaak zijn er bijpassende glas hanglampen te vinden. Van klassiek tot modern. Door de verschillende ontwerpen van glas creëer je de sfeer die je wilt. De moderne glazen hanglamp heeft strakke lijnen en vormen. De bolvormige of juist de rechthoekige hanglamp zijn hier voorbeelden van. Ga je liever voor iets speciaals, dan is de glazen design hanglamp misschien wat voor jou. Deze lampen passen vaak ook goed in het moderne interieur. Ook in de landelijke stijl zijn er genoeg glazen hanglampen te vinden. Deze lampen zijn vaak voorzien van witte, glazen lampenkapjes.

Licht en ruimte met de glazen hanglamp

Een van de voordelen van hanglampen van glas is dat ze ruimte creëren. Door de transparante kap wordt het licht optimaal benut. Een glazen lamp in een kleinere of donkere ruimte hangen is dus altijd een goed idee. De ruimte zal vaak groter lijken dan dat hij in werkelijkheid is. De glazen hanglamp is daarom naast stijlvol ook heel functioneel. Vooral in de eigentijdse woning wordt de transparante glazen hanglamp vaak gezien. In de landelijke woonstijl komt voor de hanglamp melkglas beter tot zijn recht. Vind je getint glas mooi? Kijk dan ook in onze collectie hanglamp rookglas. Een rookglas hanglamp geeft een sfeer van luxe en warmte.

Glas hanglamp in vorm

Glazen hanglampen zijn een krachtig middel om een ruimte sfeervol in te richten. De mogelijkheden van transparant, helder en bijvoorbeeld melkglas zijn een manier om een bepaalde sfeer te creëren in ruimtes. Ook wordt er door onze ontwerpers en fabrikanten gespeeld met aparte vormen van glazen lampen. Het combineren met metaal, kristal en stof geeft ook een extra effect. De glazen lamp is aantrekkelijk, en wordt vaak gebruikt, om mee te experimenteren in vorm en stijl omdat (doorzichtig) glas al gauw een 3D effect geeft.

Hanglampen glas toepassen

Een glazen hanglamp kan bijna in elke ruimte worden toegepast. Zo kan je bijvoorbeeld een glazen hanglamp boven de eettafel hangen. Ook de moderne en retro zijn eenvoudig in te passen in een interieur. In horeca, winkel en woning worden de hanglamp met meerdere glazen bollen veel toegepast. Maak jouw keuze uit het aanbod.

Glas kan gecombineerd worden met verschillende materialen. Dit maakt een collectie divers en uitdagend voor iedereen. Glas hanglampen zijn ondanks de mogelijke (aparte) vormen neutrale producten. Door het gebruik van meerdere materialen kan je een glazen hanglamp nog beter laten aansluiten op uw interieur, doordat het tweede materiaal bijvoorbeeld terugkomt in jouw inrichting.

Stoere, gekleurde, mat glazen en bijvoorbeeld een grote of kleine glas hanglamp bepaalt het verschil en maakt het onderscheid. Ontdek de schubvormige glaslamp, de glazen planeet of de Venetiaanse klassieker in bolvormig glas. Hanglampen van glas zijn online veelzijdiger dan ooit.