Landelijke hanglampen

van 195 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

van 195 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een landelijke hanglamp heeft vaak een natuurlijke uitstraling. Landelijke hanglampen onderscheiden zich door natuurlijke en sfeervolle vormen en materialen zoals hout, riet of beton. Ze kunnen overal in huis worden toegepast. Je kan de landelijke hanglamp goed combineren met andere landelijke meubels maar ook een modern of industrieel interieur. Kleuren die je vaak ziet in de landelijke stijl zijn lichte kleuren zoals wit, geel, oranje en bruin.

Bruine landelijke hanglampen

Bij de hanglamp landelijk is bruin een veel gekozen kleur. Bruine landelijke hanglampen hebben vaak een natuurlijke houtkleur die heel goed te combineren is met andere landelijke kleuren of materialen. Veel van onze landelijke hanglampen hebben een houten armatuur dat gecombineerd is met bijvoorbeeld glazen, doorzichtige kapjes. Ook zijn er bruine hanglampen met een lampenkap van textiel. Belangrijk is hierbij om te kijken naar de plek waar je de hanglamp wilt ophangen. Kies je bijvoorbeeld voor een houten, landelijke hanglamp in het bruin die je wilt combineren met de donkere eikenhouten tafel, dan kun je het beste kiezen voor een lamp die dezelfde kleur heeft. Als je houdt van contrast is het een aanrader om een bruine donkere hanglamp van hout aan een licht plafond te hangen.

Sfeervolle hanglamp landelijk

Doordat er bij hanglamp landelijk veel met natuurproducten gewerkt wordt, zoals hout, krijg je al gauw een gezellige sfeer in huis. Met landelijke verlichting haal je de natuur in huis door de natuurlijke materialen en kleuren die hiervoor gebruikt worden. Landelijk wordt gekoppeld aan het leven buitenaf, dieren, boeren, het boerenleven en verschillende andere invullingen.