Retro hanglampen

van 179 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

van 179 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Hanglampen retro

Retro hanglampen zijn hanglampen die een uitstraling hebben van hanglampen uit de jaren 50, 60 en 70. De retro hanglamp is goed te combineren met allerlei interieurstijlen. Het aanbod aan retro lampen is erg divers. Zo zijn er retro hanglampen met felgekleurde lampenkappen, gekleurde glazen kappen en stoere industriële open lampenkappen.

Gekleurde retro hanglampen

Zoek je een hanglamp met gekleurd glas? Dat ben je in de categorie retro hanglampen aan het juiste adres. In ons assortiment vind je retro hanglampen met groen, roze, amberkleur, rookkleur of melkwit glas. De unieke glazen retro hanglampen hebben vaak mooie geribbelde decoraties. Het gekleurde glas wordt meestal gecombineerd met een zwart of goudkleurig armatuur van de retro hanglamp.

Retro hanglamp met een ontwerp uit het verleden

Bekijk jij een klassieke film en denk je, die hanglamp wil ik ook hebben? Grote kans dat die lamp tegenwoordig als nieuw verkrijgbaar is. De retro hanglampen zijn gebaseerd op ontwerpen uit het verleden alleen dan nieuw en met de nieuwste technologieën. Een retro hanglamp werkt nu natuurlijk gewoon met een LED lichtbron. Met een retro hanglamp haal je een lamp van toen in huis, met de kwaliteit van nu.