Houten hanglampen

van 114 producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

van 114 producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Houten hanglampen geven een exclusieve en natuurlijke uitstraling. Wij willen je constant het meest complete aanbod aan houten hanglampen kunnen bieden. In ons huidige aanbod vind je hanglampen met hout in de meest uiteenlopende vormen en maten. Een houten lamp is een natuurproduct en heeft een warme uitstraling in de ruimte waar de lamp wordt opgehangen.

Houten hanglampen als exclusieve sfeermakers

De houten hanglamp ontwerpen lopen erg uiteen. Van een simpele houten balk met drie lampenkapjes tot een complex ontwerp met houten decoraties. Deze grote variatie maakt het ook dat er voor iedere stijl wel een houten hanglamp te vinden is.

Hanglampen hout toepassen

In de landelijke stijl vind je de meeste houten hanglampen. In deze stijl komen veel natuurproducten terug waaronder ook hout. Ook in andere stijlen komt bij de hanglamp hout meer voor. Zo zie je dat bij de hanglamp industrieel hout steeds populairder wordt. Houd je van een rustige, een moderne of een design inrichting. De verschillende vormen van houten hanglampen maken het mogelijk om van toepassing te zijn in deze verschillende ruimtes. Een strak afgewerkte lamp van hout kan bijvoorbeeld goed toegepast worden in een modern ingerichte ruimte. Ook grote houten hanglampen met takken zijn multifunctioneel, ze staan bijvoorbeeld erg mooi in een ruimte met rustige kleuren zoals grijs, wit en zwart.

Houten hanglamp eettafel

De eettafel is een plek waarbij het essentieel is om voor de juiste verlichting te zorgen. Om ontspannen te kunnen dineren, gezellig na te tafelen maar ook om ’s avonds de krant te kunnen lezen. Het is hierbij dus belangrijk dat de verlichting zowel functioneel als sfeervol is. Een hanglamp met hout voor boven de eettafel vind je in onze collectie in verschillende modellen. Boven een ronde eettafel is een grote, ronde lamp van hout aan te raden. Bij een langwerpige eettafel kan je beter kiezen voor een houten hanglamp met meerdere lampjes of voor een grote, langwerpige lamp. Gaat jouw voorkeur toch uit naar een ronde lamp boven de rechthoekige eettafel, ga dan voor twee ronde hanglampen naast elkaar.