Guirlandes met verlichting

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een guirlande is een echte sfeermaker wanneer je de kerstsfeer in huis wil halen. De guirlande staat erg mooi op een dressoir of langs de sfeerhaard. Maar ook buiten langs de voordeur of aan de schutting zorgt de guirlande voor sfeer.

Guirlande met lampjes

De guirlande met verlichting is ideaal als decoratie tijdens de kerstdagen. De guirlande heeft witte LED lampen die door de guirlande zijn gevlochten. De guirlande is er in verschillende vormen en met verschillende aantallen LED lampjes. Ook hebben wij een witte guirlande waardoor het net lijkt alsof er sneeuw op zit. Verder hebben wij nog een hangende guirlande waarmee je jouw huis mooi kan decoreren.

De kerst guirlande persoonlijk maken

De guirlande kan je ook nog persoonlijker maken. Dit kan je doen door bijvoorbeeld extra decoraties toe te voegen. Dit kunnen allerlei dingen zijn zoals kerstballen, kerstslingers en andere kerstdecoratie. Hierdoor kan je elke guirlande weer anders decoreren en andere kleuren geven. De guirlande is meerdere jaren te gebruiken. Hierdoor kan je lang van je aankoop genieten.