Kerstfiguren

18 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

18 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Er worden veel figuren geassocieerd met Kerstmis. Het bekendste voorbeeld is de Kerstman met zijn rendieren. Maar ook sneeuwpoppen, herten en ijsberen zie je veel terug in kerstdecoraties. Door de populariteit van deze figuren zijn ze ook verkrijgbaar als verlichte kerstfiguren. Zet deze kerstfiguren buiten of binnen en ze zorgen voor de kerstsfeer die jij zoekt.

Acryl kerstfiguren

Acryl is een hard materiaal en is vergelijkbaar met glas. Bij kerstfiguur verlichting geeft het acryl een sfeervol effect. De acryl kerstfiguren zijn in de meeste gevallen geschikt voor buiten en binnen. In sommige gevallen is het figuur alleen voor binnen. Dit staat dan aangegeven bij het product.

Soorten verlichte kerstfiguren

Ons assortiment kerstfiguren bestaat uit 3D en 2D kerstfiguren. De 3D kerstfiguren zijn gemaakt van acryl of metaal en variëren van een groot rendier tot een setje kleine ijsbeertjes. De 2D kerstfiguren zijn voornamelijk kerstfiguren voor aan het raam. Hier hebben wij leuke figuren van de Kerstman, sneeuwpoppen en rendieren.

Grote kerstfiguren voor buiten

In onze collectie kerstfiguren hebben we ook extra grote kerstfiguren voor buiten. Zoals een groot hert of een hond met een mandje om zijn nek. De kerstfiguren geven jouw tuin een gezellige en vrolijke uitstraling. Je kan jouw tuin hiermee mooi versieren voor de kerstdagen.