Betaalmethoden

Voor de betaling kan je gebruikmaken van de vertrouwde een eenvoudige betaalmogelijkheden. Je hebt bij het bestellen de keuze uit de onderstaande betaalmogelijkheden:

- iDEAL                                     

- Bancontact                            

- Creditcard (Mastercard, Maestro & Visa)

- Klarna

- Achteraf Betalen (Billink)                                         

- Paypal                                   

- Overmaken   

- Op factuur

 


iDEAL     

Met iDEAL kan je met de random reader veilig en snel betalen. Hierbij kan je jouw eigen bank selecteren. iDEAL wordt ondersteund door ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank en Triodos Bank.

 


Bancontact     

Bancontact is vooral bekend in België. Als Belgische (of Nederlandse) klant kan je eenvoudig via jouw eigen bank online betalen.

 

    
Creditcard (Mastercard, Maestro & Visa)     

Creditcard betalingen zijn ook mogelijk bij ons. Selecteer bij het afrekenen de gewenste methode en rond de bestelling hiermee af.

 

Klarna

Betalingen via Klarna zijn ook mogelijk bij ons.

 


Achteraf Betalen     

Achteraf Betalen is de manier om een bestelling pas af te rekenen wanneer je de lamp al ontvangen hebt. Hierbij kan je tot 3 dagen na ontvangst van bestelling de bestelling betalen door middel van een link die naar je toegestuurd wordt per mail.

De betaalmethode Achteraf Betalen wordt verleend door het bedrijf Billink. Op basis van de in te vullen gegevens nemen hun het eventuele risico van deze betaalmethode voor ons uit handen. Er zijn gevallen waarbij het systeem wordt afgebroken wanneer je een bestelling wil bevestigen met Achteraf Betalen. De meest voorkomende oorzaken hiervoor kunnen zijn:

- Te hoog totaalbedrag van je bestelling
- Je bent niet bekend in het systeem van Billink
- Je plaatst jouw bestelling zakelijk
- Soort artikelen in je bestelling
- Eventuele onbetaalde facturen
- Aantal bestellingen die je eerder bij ons geplaatst hebt

Wanneer de bestelling niet mogelijk is met Achteraf Betalen willen we je vragen om een alternatieve betaalmethode te selecteren. Wanneer je er echt niet uitkomt kan je hiervoor ook contact opnemen met onze klantenservice.

 


PayPal     

Betalingen via PayPal zijn ook mogelijk bij ons.

 


American Express     

Betalen met American Express? Geen probleem. Kies tijdens het afronden van uw bestelling American Express als betaalmethode.


In3 - In 3 keer betalen met 0% rente     

Betaal je je aankoop liever niet in één keer? Maak dan gebruik van in3: de enige gespreide betaalmethode met 0% rente. In drie keer betaal je het aankoopbedrag zonder extra kosten. Het minimale bestelbedrag is € 100,- en het maximale bestelbedrag is € 3.000,-.

Voorafgaand aan de betaling doet in3 een supersnelle gegevenscontrole. Mocht je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kan je contact opnemen met in3 of kiezen voor een andere betaalmethode. Wil je meer informatie over in3? Bezoek dan: www.payin3.nl.

Hoe werkt het?

Als je kiest voor in3 betaal je het volledige bedrag in drie gelijke delen binnen 60 dagen. Op de dag van je bestelling betaal je het eerste deel via iDeal en wordt je aankoop verzonden. 30 dagen later betaal je het tweede deel en weer 30 dagen later het derde deel. Zo hoef je geen grote uitgave in één keer te doen. Je ontvangt een mailtje zodra je een nieuwe betaling moet doen.

  1. Kies & check: Kies in3 bij het afrekenen, het systeem doet een supersnelle gegevenscontrole.
  2. 1e betaling & verzending: Je doet direct je eerste betaling en de bestelling wordt verzonden.
  3. 2e & 3e betaling: Binnen 30 dagen doe je de tweede betaling en binnen 60 dagen doe je de derde betaling.

LET OP! Deze betaalmogelijkheid is alleen beschikbaar voor een Nederlands factuur-/afleveradres.

 

Overmaken

Kies je voor overmaken? Na het plaatsen van de bestelling ontvang je een overzicht van de bestelling met daarin ook onze bankgegevens. Zodoende kan je het bedrag overmaken onder het ordernummer van de bestelling, deze staat ook vermeld in de bevestigingsmail.

 

Op factuur 

Voor zakelijke bestellingen kunnen we de producten op factuur leveren. Voor deze bestellingen kan je contact met ons opnemen per telefoon of per e-mail. Onder andere kan je dit doen door direct de offerte aanvraag toe te mailen. De factuur kan na ontvangst van de bestelling binnen 30 dagen aan ons worden voldaan.

 

Bankgegevens

Rekeninghouder: LAMPGIGANT
Banknaam: Rabobank
Bankrekeningnummer: 310773601
IBAN rekeningnummer: NL27RABO0310773601