Over Lampgigant

Waar staat Lampgigant voor?

Bij Lampgigant zorgen wij voor kwaliteit en een hoge klanttevredenheid. Graag lichten we onze kerneigenschappen aan je toe:

De grootste lampencollectie voor woning- en bedrijfsruimte
Onze naam zegt het al. Wij zijn een gigant in kwaliteitslampen. Onze online lampenwinkel is de grootste van Nederland. Met ons gigantische lampenaanbod zorgen we dat iedere lampenwens in vervulling gaat.

Al meer dan 10 jaar jouw lampenspecialist
Wij ademen lampen. Wij bieden complete categorieën en collecties, van onze nauwkeurig geselecteerde leveranciers, van over de hele wereld. Wij bieden onze lampen zo overzichtelijk mogelijk aan tegen een scherpe prijs. Daarnaast hebben we met onze 10 jaar ervaring alle lampenkennis in huis om je van het beste lampenadvies te voorzien. Heb je een vraag? Onze klantenservice helpt je graag verder!

De lampen webwinkel met een gezicht
Het is onze missie om de lampenspecialist te zijn voor iedereen. Zowel voor particuliere als zakelijke klanten. Wij bieden persoonlijk advies, zijn voor alle vragen bereikbaar en zorgen dat elke order netjes en correct behandeld wordt. Zo zorgen wij dat je blij bent met je nieuwe lamp én onze dienstverlening. Trendsetter in betaalbare design verlichting
Wij zorgen voor een toonaangevende lampencollectie met de nieuwste designs en slimme en zuinige technieken. Hierbij combineren we prachtige lampen met een aantrekkelijke prijs. Alles rondom lampen vind je bij ons! Kijk voor inspiratie op onze Instagram pagina.

Slim en duurzaam met Lampgigant
Met onze lampen maken we het je graag gemakkelijk. Wij bieden duurzame LED lampen met de nieuwste technologieën waardoor je veel lampen met een app kan besturen of bespaart doordat de lampen zelf weten wanneer jij wil dat ze aan of uit zijn. Niet alleen onze lampen zijn duurzaam. Zelf dragen wij ook graag een steentje bij. Wij recyclen onze kartonnen verpakkingen en vullen ze met papier in plaats van plastic.

Innoveren en verduurzamen van bedrijfsverlichting
Wij helpen bedrijven graag met het vervullen van hun duurzaamheidsmissie. Wij bieden duurzame en betrouwbare LED lampen met een lange levensduur voor elke bedrijfsruimte. Van LED panelen op kantoor tot schijnwerpers voor het verlichten van het bedrijfsterrein. Met bedrijfsverlichting met lichtsensoren, bewegingssensoren en timers wordt er bespaard omdat er geen energie verspilt wordt.