Design kroonluchters

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Design kroonluchters

Originele design kroonluchters

Een kroonluchter is op zichzelf al een echte blikvanger in de ruimte waar hij hangt. Kroonluchters zijn groot en trekken de aandacht. Een design kroonluchter doet dit nog meer. Deze lampen kunnen vrijwel overal worden toegepast, bijvoorbeeld in de woonkamer of boven de eettafel. Wil je de aandacht trekken bij binnenkomst? Hang dan een design kroonluchter op in de ontvangsthal. Gasten zullen zich meer dan welkom voelen! Heb je een kleine of juist grote hal? Geen probleem, we hebben kroonluchters in verschillende formaten en modellen.

Design kroonluchters in de slaapkamer

Een kroonluchter is zeer geschikt als slaapkamer hanglamp. Kroonluchters zorgen voor voldoende verlichting op je slaapkamer en dat niet alleen, ze voegen ook meteen de sfeer toe die jij nodig hebt om van je slaapkamer een gezellige omgeving te maken. Ook onze design kroonluchters worden vaak toegepast in slaapkamers. Onze collectie design kroonluchters bestaat uit lampen in verschillende kleuren en materialen. Zo is er voor elke slaapkamer wel een geschikte kroonluchter. Vind je je slaapkamer een beetje saai? Kies dan voor een opvallende kroonluchter met een frisse kleur en je zult zien dat je slaapkamer er een stuk leuker door wordt. Een andere aanrader voor op de slaapkamer is de witte design kroonluchter. Een witte kroonluchter in combinatie met andere witte accessoires geeft een mooi effect in je slaapkamer. Daarnaast zorg je er met het gebruik van witte kleuren voor dat je slaapkamer er ruim en licht uitziet. Ook voor de kinderslaapkamer vindt je bij ons kroonluchters in allerlei kleuren.

Acryl kroonluchter design

Een kroonluchter van of met doorzichtig acryl geeft de lamp nog meer uitstraling. Het gebruik van acryl zorgt ervoor dat het licht een schitterend effect krijgt. Bij Kroonluchtergigant heb je de keuze uit diverse design kroonluchters van acryl. Gemakkelijk en snel een kroonluchter bestellen doe je hier!