Bouwlampen

36 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

36 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bouwlampen
Bent u net niet op tijd klaar voor het donker met uw klus. Niet getreurd, met de bouwlamp kunt u gewoon verder gaan waar u mee bezig was. Deze lampen zet u neer op de plek waar nodig is en ook zult u nooit last hebben van snoer dat in de weg zit. De oplaadbare LED accu bouwlampen hoeft u namelijk alleen maar aan de stroom te doen wanneer ze leeg zijn.

Looplamp
Naast bouwlampen, beschikt Lampgigant ook over compacte en kleine looplampen. Deze oplaadbare looplamp kan gebruikt worden tijdens het klussen, kamperen of het uitlaten van de hond. Daarnaast kunt u de lamp gebruiken als noodlamp. De looplamp is makkelijk te bevestigen aan een riem of tas met de riemclip. Ideaal voor gebruik dus!

Driepootstatief bouwlampen
Wil je graag dat de bouwlamp altijd op de juiste hoogte staat, dan is dat mogelijk met de driepootstatief. Met de driepootstatief kunt u de bouwlamp stevig neerzetten om daarbij ook goed het licht te positioneren waar u het hebben wilt. U heeft de keuze voor een driepootstatief waar 1,2 of 3 accu werklampen op gevestigd kunnen worden.

Kortom, niets is belangrijker dan goed licht bij het klussen. Investeer dus nu in een bouwlamp!